La quarta edició de la fira INDUSTRY From Needs to Solutions, que se celebrarà del 29 al 31 d’octubre a la Fira de Barcelona, reunirà empreses dels principals sectors productius i mostrarà solucions per produir intel·ligentment i maximitzar resultats.

En el marc d’aquesta convenció, la comunitat Open Industry 4.0 hi participa com a expositor amb un stand per donar a conèixer les possibilitats que ofereix la seva plataforma interactiva, un punt de trobada entre empreses proveïdores de tecnologia 4.0 i empreses que la utilitzen. A més, facilita un codi d’invitació que permet a les empreses que ho desitgin accedir de forma gratuïta al recinte.


Més sobre l’Open Industry 4.0

La comunitat Open Industry 4.0, promoguda pels Ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa, és el punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria. La comunitat compta amb les 9 tecnologies de la indústria 4.0: robòtica, eines de simulació 3D, integració de sistemes, internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura additiva, realitat augmentada i big data. 

Aquesta iniciativa es basa en una comunitat oberta els 365 dies de l’any i ofereix webinars a més de 1.300 professionals i 100 expositors. La seva comunitat virtual combina la presència digital amb actes presencials en format de Meeting Point relacionats amb les 9 tecnologies de la indústria 4.0.