A Rubiempresa estem d’estrena. Des d’avui, aquesta notícia la podeu llegir al nostre nou web.

Amb un disseny renovat, més clar i accessible, l’objectiu del portal és posar en valor tots els serveis i continguts que oferim per als emprenedors i empreses de Rubí.

Així, per exemple, es pot accedir de forma àgil a l’agenda de cursos i activitats que organitzem,  estar al dia les novetats del món de l’empresa i els nostres serveis, trobar informació actualitzada sobre ajuts i finançament i trobar locals i empreses amb el nostres cercadors.

Com a novetat, el nou portal també incorpora les “Comunitats de Rubiempresa”, una xarxa de fòrums de discussió que posa en contacte les empreses i empresaris de Rubí. 

L’objectiu d’aquestes comunitats és esdevenir unes plataformes virtuals de networking, donant visibilitat a les empreses, facilitant la cerca de professionals i l’intercanvi de coneixements. Es tracta, en definitiva, de crear sinèrgies i generar oportunitats de negoci per al teixit empresarial de Rubí.

D’entrada, ja és possible participar a “Xarxa Rubí Empresa” i “L’OSE Respon” (per resoldre dubtes amb l’Oficina de Serveis a l’Empresa), i es convida als usuaris a proposar noves comunitats.