Les propostes per al Call for Speakers es poden presentar fins al 15 de febrer

Advanced Factories, la fira anual sobre innovació industrial i el lloc idoni per presentar les últimes novetats i tecnologies de la indústria 4.0, se celebrarà del 9 a l'11 d'abril a Barcelona. La convenció, que reuneix anualment els líders de la indústria i empreses més innovadores, dedica aquesta edició a la intel·ligència industrial.

Paral·lelament, l’Industry 4.0 Congress, que s'emmarca dins la fira Advanced Factories, convoca un Call for Speakers dirigit a experts, professionals, emprenedors, universitats i centres de recerca i desenvolupament que aportin idees innovadores que contribueixin al sector industrial i impulsin la competitivitat i la millora dels processos productius dins de la indústria 4.0. Les propostes poden presentar-se fins al 15 de febrer a través d'un formulari en línia.

L’Industry 4.0 Congress és el congrés sobre innovació industrial més important a nivell europeu. Aquest congrés, que és una cita obligatòria per a aquells que busquen inspiració i coneixement per impulsar les seves fàbriques a un nivell superior, vol donar una visió global dels temes més importants de la indústria 4.0 mitjançant conferències i sessions que duren tota la fira.

A més, Advanced Factories Expo & Congress organitza els Factories of the Future Awards que reconeixen el treball d'empreses que aposten per la innovació i la millora en els processos mitjançant l'aplicació de la indústria 4.0. El termini de presentació està obert fins a l'1 de març.