Mas Acoustics, empresa d’enginyeria acústica, ha participat en diversos projectes de millora de la competitivitat des de l’any 2014. En l’última edició, l’Oficina de Serveis a l’Empresa ha ajudat Mas Acoustics a redissenyar el seu pla estratègic d’empresa així com a preveure i avaluar els efectes de possibles canvis. A més, es va idear una formació específica sobre gestió econòmica i financera adequada a les necessitats i estratègies actuals.

Aquest recorregut, juntament amb les millores assolides, ha contribuït en l’últim èxit de l’empresa rubinenca. Mas Acoustics s’ha encarregat de realitzar l’aïllament i el condicionament acústic de dos nous platós d’Atresmedia destinats als programes televisius La Voz i El Objetivo de Ana Pastor. Durant aquest any, ha aconseguit també altres projectes de gran dimensió en la indústria de la música.

Aquest és un bon exemple de com una petita i mitjana empresa és capaç d’aconseguir un bon posicionament i créixer. Aquesta evolució i millora és gràcies a un bon assessorament de la mà d’experts així com a la voluntat i al bon treball continuat de Mas Acoustics.

Els projectes per a empreses que ofereix l’Oficina de Serveis a l’Empresa estan subvencionats al cent per cent per l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona. La seva finalitat és orientar diferents empreses de la ciutat i acompanyar-les en el desenvolupament de processos innovadors per tal de millorar la competitivitat i el compromís de les companyies que hi participen.