El pròxim dimecres 15 de gener començaran les obres d’adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l’avinguda del Molí de la Bastida, previstes en el projecte de millora de la seguretat viària a la C-1413, la BP-1503 i el polígon de La Llana.

L’actuació consistirà en la creació de dos nous passos de vianants i els corresponents encreuaments del carril bici a la C-1413 i a l’avinguda del Molí de la Bastida, a tocar de la rotonda. També s’instal·laran semàfors a la C-1413 i s’eixamplarà la vorera nord del lateral per incloure el nou carril bici. 

El mateix dia 15 de gener es col·locaran les barreres de protecció que tancaran el pas directe del lateral de la C-1413 cap a l’avinguda del Molí de la Bastida per poder executar el tram de carril bici en aquest punt. Aquest tancament no afectarà la circulació de vehicles, ja que la C-1413 no quedarà tallada. La incorporació des del lateral al tronc central de la carretera es podrà realitzar tal com es produeix actualment. A més, es garantirà l’accés a les indústries afectades.

Les obres tenen un termini d’execució previst d’un mes, aproximadament.

La canalització de la semaforització de la cruïlla de la C-1413, que implicarà un tall parcial de la C-1413, es realitzarà en cap de setmana. La data d’aquesta intervenció encara no està planificada.