La companyia rubinenca Robin Hat ha rebut una allau de peticions dels seus productes però també una allau de persones i entitats d’arreu que volen donar un cop de mà en aquests moments. L’empresa, que està especialitzada en la confecció de barrets de quiròfan,  ha centrat la seva activitat en la producció de mascaretes davant la situació d’emergència provocada pel coronavirus.

Membres de la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) i de la Brigada Municipal s’han posat a disposició de l’empresa per ajudar en diferents tasques. Des del servei econòmic, es gestionen les peticions de col·laboració i voluntariat que la companyia està rebent i s’estan establint també altres línies de col·laboració amb altres ajuntaments. Per la seva banda, personal de brigada s’ha posat a disposició de Robin Hat per a qüestions logístiques com ara la recollida i el transport de material.

Molts rubinencs i rubinenques ja participen en aquesta iniciativa cosint mascaretes, donant material i de moltes altres maneres. L’Ajuntament, a través de la Font del Ferro, ha fet una donació de 200 metres de tela.

Tothom qui vulgui aportar la seva col·laboració ho pot fer contactant amb la FUER a través del 93 588 70 00 – ext. 1403.