Una trentena d’empreses de Rubí han permès repartir prop de 35.000 elements de seguretat sanitària i recollir 7.500 euros en el marc de la campanya Gràcies, Rubí

Una trentena d’empreses rubinenques han col·laborat en la lluita contra la Covid-19 a través d’aportacions de material o recursos econòmics. Les companyies han respost a la crida de la campanya impulsada des de l’Ajuntament Gràcies, Rubí que ha apel·lat a l’esperit solidari de la ciutat per fer front a la crisi sanitària actual.

Bates, mascaretes, ulleres, guants i gels desinfectants, entre d’altres són algunes de les aportacions que han fet les empreses rubinenques fins a arribar a sumar un total de 34.550 elements. D’aquests, 16.947 són mascaretes. Aquestes aportacions s’han repartit entre les residències de gent gran de Rubí, els treballadors i treballadores de les parades del Mercat Municipal, agents de la Policia Local així com a clíniques veterinàries i altres col·lectius de la ciutat.

En paral·lel, les aportacions econòmiques realitzades per les companyies rubinenques ha sumat 7.500 euros que s’han destinat a la compra de material de seguretat sanitària.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha destacat el compromís del teixit empresarial de la ciutat: ‘sovint parlem de la necessitat que administració i empresa treballin plegats per enfortir l’àmbit econòmic de la ciutat i crear ocupació. En aquests moments difícils, s’ha demostrat la força que pot tenir aquesta col·laboració i els fruits que pot donar en moments excepcionals. Per això vull traslladar l’agraïment de la ciutadania cap a les empreses rubinenques i el seu compromís amb els veïns i veïnes’.

Recordem que la campanya Gràcies, Rubí continua en marxa per a totes aquelles empreses, entitats o qualsevol persona que vulgui donar un cop de mà:

Donacions de material: color@ajrubi.cat i 637 830 901
Donacions econòmiques: ES68 0081 0014 0000 0176 1482 (Banc Sabadell) amb el concepte: Donació benèfica AJRUBI COVID 19 + NIF

Empreses col·laboradores

Rensika S.L.

Perfumeria Núria Vilalta

NO LIMITS

Espan's Rubí

Blank Works S.L.

Mi Juma Electrollar S.L.

Ferreteria El Mercado

PJM Pujadas S.A.

Roche Hermanos

Condis La Serreta

Ipagsa

Marco Peluqueros

Peludets

Perruqueria Santi Gallego

Sweet Doggy

Esther Boltà Perruqueria canina

Manuel Quiñonero Muñoz

Herbolari de Rubí

Continental Automotive Spain SA

Moehs Ibérica

Robin Hat

Kao Chimigraf S.L.

Fábrica Electrotécnica JOSA, S.A.U.