L’actuació forma part del Pla de Modernització dels Polígons d’Activitat Econòmica impulsat per la Diputació de Barcelona i inclou la creació d’un itinerari per a vianants i bicicletes

Els Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de Cova Solera i Can Jardí disposaran de nou enllumenat aquesta tardor. Aquesta mesura beneficiarà les prop de 350 empreses ubicades en aquests sectors on hi treballen unes  3.800 persones.

El projecte forma part del Pla de Modernització dels Polígons d’Activitat Econòmica impulsat per la Diputació de Barcelona. Rubí és una de les cinc ciutats de la demarcació de Barcelona que han rebut el finançament de l’ens supramunicipal d’entre el total de 19 projectes presentats.

El projecte rubinenc ‘Integració sostenible del paisatge industrial’ inclou actuacions que són el resultat d’una enquesta duta a terme entre les companyies que desenvolupen la seva activitat en aquests dos àmbits industrials de Rubí. Arran de l’opinió recollida entre les diferents empreses es va decidir apostar per la renovació de l’enllumenat i l’ampliació del pont de Cova Solera amb la creació d’un carril destinat a vianants i bicicletes.

El regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto Ortiz, destaca la sintonia entre administració i empresa: “Fa temps que treballem per millorar els parcs empresarials, la ciutat de Rubí fa un esforç econòmic molt gran per ser una ciutat competitiva i atractiva per a les empreses. Per això volem que les millores es facin tenint en compte les seves necessitats i escoltant les seves opinions i aquest projecte és fruit de la col·laboració amb les empreses i les associacions empresarials”.

El cost total de l’actuació suma 2.174.717,53 euros. D’aquests, 1.441.819,67 provenen de la subvenció de la Diputació de Barcelona. La previsió és que a finals de setembre els treballs estiguin finalitzats.