Les persones o entitats interessades en fer la seva aportació ho poden fer per correu electrònic entre l’1 i el 30 de juny

Els rubinencs i rubinenques així com les entitats de la ciutat tenen un mes per valorar la Carta de Serveis que ha de guiar el funcionament d’una vintena de serveis municipals. Es tracta d’un tràmit per afavorir la participació ciutadana com a pas previ a la seva aprovació. D’aquesta manera, totes les persones interessades en participar del procés poden consultar els textos proposats al següent enllaç. Per fer aportacions cal enviar un correu electrònic a l’adreça transparencia@ajrubi.cat i a l’assumpte indicar-hi el tema consulta prèvia a l’aprovació de les Cartes de serveis.

L’objectiu de la consulta és donar a conèixer la norma que regirà els diferents serveis municipals i recollir l’opinió de les persones i entitats que n’hauran de fer ús.

Aquesta iniciativa s’inscriu en el compliment de la llei 19/2014 de desembre de Transparència, accés a la informació pública i bon govern a l’Ajuntament de Rubí i té com a objectiu donar a conèixer a la ciutadania els serveis, els compromisos i drets de les persones usuàries d’aquesta vintena de serveis.

Cartes de servei de la consulta:

Ateneu Municipal

Biblioteca Municipal

Comerç

Escola Municipal de Música Pere Burés

Escoles Bressol Municipals

Igualtat

Joventut

Gestió de Residus i Neteja

Llicències d’Obres i Disciplina Urbanística

Llicències d’Activitats

Mercat Municipal

Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC)

Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC)

Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE)

Salut Pública

Rubí Brilla

Rubí Forma

Serveis Socials Bàsics

Transparència

Transport Urbà