Més de 100 nens han participat en els tallers “Clever Foodies”, el programa de Kids‘ Lab que gira entorn de l'alimentació saludable

BASF s'ha sumat a les celebracions de la Setmana de la Ciència a través de la seva iniciativa educativa Kids’ Lab. Més de 100 nens d’escoles properes als centres de producció de BASF a la zona de Barcelona s'han apropat al món de la química de manera creativa i col·laborativa a través dels experiments, dissenyats per a nens d'entre 8 i 12 anys. Complementàriament als tallers Kids’ Lab, i com a experiència pilot, els nens han visitat el laboratori de control de qualitat del centre de producció de Rubí, on han pogut veure l’escumeig de poliuretà en viu i en directe. Una oportunitat excel·lent per conèixer l'activitat d'un laboratori en primera persona.

Kids’ Lab: més de 20 anys acostant la ciència a la infància

BASF va crear el projecte Kids’ Lab l’any 1997 amb l'objectiu de despertar l’interès per la ciència dels més petits i mostrar-los com la química forma part del nostre dia a dia. Des de llavors, milers de nens de més de 30 països de tot el món s'han acostat a la ciència amb Kids’ Lab, aprenent a través del joc i l'experimentació.

L’any 2016 Kids’ Lab va arribar als centres de producció de BASF a l'àrea de Barcelona i, des de llavors, els tallers ja s'han desenvolupat per als centres de producció situats a Castellbisbal, l’Hospitalet, Zona Franca i Rubí, consolidant-se així la realització d’aquetes jornades als centres de Castellbisbal i Rubí. 

El Kids’ Lab arriba a BASF a Rubí

“Estem compromesos amb la societat que ens acull i un exemple d'això són les sessions Kids’ Lab que s'han realitzat per primera vegada al centre de producció de Rubí, amb l'objectiu d'acostar la química als nens i nenes més petits. Aquesta iniciativa ha permès obrir les portes de les nostres instal·lacions, i que un centenar de joves coneguin quins productes fabriquem i quines són les seves aplicacions. Han gaudit d'una experiència ludicoeducativa que no els ha deixat indiferents i, per això, volem seguir treballant en aquesta línia“, deia Sergi Huguet, Director de BASF Rubí.

Sobre BASF

A BASF creen química per a un futur sostenible. Combinen l'èxit econòmic amb la protecció mediambiental i la responsabilitat social.