L’entrada de Rubí a la Fase 1 de la desescalada permet tornar a obrir l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí el pròxim dilluns 25 maig. Per tal de garantir la seguretat de tothom, s’atendrà les persones emprenedores i les empreses exclusivament amb cita prèvia.

Atenció només amb cita prèvia
Per tal de garantir la seguretat de les persones usuàries i dels treballadors i treballadores i controlar l’aforament a Can Serra, l’OSE atendrà únicament amb cita prèvia.

Tant per al servei de tramitació i seguiment d’expedients d’empresa (FUER) com per al d’assessorament de persones emprenedores, caldrà demanar abans cita de manera telefònica (93 588 70 00 extensions: 1402, 1403, 1442).

Mesures sanitàries
L’OSE aplicarà totes les mesures sanitàries i de protecció establertes pels serveis de Salut Pública i Riscos Laborals de l’Ajuntament de Rubí. S’han instal·lat mampares protectores i està prevista la instal·lació de cartells informatius sobre les mesures de distanciament social i aforament màxim que caldrà respectar. També es reforçarà la neteja de tots els espais i les persones usuàries tindran gel hidroalcohòlic a la seva disposició.

Recordeu que des de dijous és obligatori l’ús de mascaretes en espais públics sempre que no es pugui mantenir la distància de dos metres de seguretat. La distància social i la higiene de mans són les millors maneres de contenir els contagis.