relacions institucionals

La cooperació i concertació amb els agents socials, empreses, i institucions: un compromís de Rubiempresa

Per assolir els seus objectius l’Oficina de Serveis a l’Empresa signa acords i convenis amb entitats representatives de la ciutat. Actualment té signats diversos convenis de col·laboració per a la promoció de la iniciativa emprenedora i la millora de l'ocupació.

L’Oficina de Serveis a l’Empresa atén delegacions d'institucions, organismes i entitats, estatals i internacionals, que desitgen conèixer l'agència i les seves actuacions.

També realitza  visites a les instal·lacions de les empreses de Rubí que ho desitgin per tal de presentar-li els serveis i programes que hi ha a la seva disposició.

Col·laborem amb institucions i empreses de referència en els àmbits de la promoció de la iniciativa emprenedora, la creació i el creixement d'empreses, i la millora de l'ocupació.

Aquesta és una mostra dels acords de col·laboració més destacats i dels àmbits de treball que desenvolupem conjuntament.

 
Convenis de col·laboració signats:

Associació Molí de la Bastida

L’Oficina de Serveis a l’Empresa té signat un conveni de col•laboració amb l’Associació Molí de la Bastida  per oferir suport a l’Associació afavorint la cooperació empresarial i l’establiment d’espais d’intervenció conjunta, Ajuntament – Associació - altres entitats.

CEM Formació
CEM Formació

L’Ajuntament de Rubí té signat un conveni de col·laboració amb Serveis i Assessorament CEM Formació SL per desenvolupar activitats de suport al teixit empresarial de Rubí en matèria de formació per afavorir la seva competitivitat

PUNT D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR (PAE)
PUNT D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR (PAE)

L'Ajuntament de Rubí té signada addenda al conveni de col.laboració entre l'Administració General de l'Estat i la Diputació de Barcelona per a l'establiment de punt d'atenció a l'emprenedro (PAE) integrats a la xarxa Circe que ha de servir, entre altres, per a la constitució d'empreses de manera telemàtica.

Campos Estela
Campos Estela

L’Ajuntament de Rubí té signat conveni de col.laboració amb l'empresa Campos Estela de Restauración SL amb l'objectiu de patrocinar els esmorzar de les jornades empresarials de l'Oficina de  Serveis a l’Empresa.

APIS
APIS

L’Ajuntament de Rubí ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona (API) i d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida (CAFBL) amb l'objectiu d'establir un marc de col·laboració entre les parts que faciliti la difusió de la informació referent a l’administració d’espais d’activitat econòmica en els polígons del municipi de Rubí utilitzant el portal telemàtic de l'Ajuntament de Rubí.

APIS i Administradors de Finques
APIS i Administradors de Finques

L’Ajuntament de Rubí ha aprovat un conveni marc per tal que els agents de la propietat immobiliària i els administradors de finques acreditats d’acord a la legislació vigent puguin facilitar la informació sobre l’oferta de sòl i sostre industrials disponible als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) a través del portal web www.rubiempresa.net, que gestiona l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE). D’aquesta manera, el consistori vol facilitar a les empreses i persones emprenedores la recerca d’espais industrials a Rubí i promoure, per tant, la implantació de noves activitats econòmiques que generin ocupació i riquesa al municipi.

 

REEMPRESA
REEMPRESA

L'Ajuntament de Rubí té signat conveni de col.laboració entre la CECOT i l'Àrea de desenvolupament Econòmic i d'Ocupació de la Diputació de Barcelona que té per objectiu la transmissió d'empreses entre persones empresàries i reemprenedores i ha de servir per garantir l'activitat d'empreses econòmicament viables i per potenciar l'autoocupació.

PIMEC
PIMEC

L’Ajuntament de Rubí té signat conveni de col.laboració amb PIMEC al Vallès Occidental per facilitar la continuïtat de les empreses que passen per un procés de successió generaciona.