els equipaments

Des de Rubiempresa comptem amb espais preparats per oferir un servei de qualitat a les persones i les empreses.

1.Masia Can Serra - Centre de Serveis a l'Empresa

L’equipament de les persones emprenedores i les empreses de la ciutat

A la Masia Can Serra s’ubica el Rubí Centre d’Empreses que aglutina en un sol edifici l’Oficina de Serveis a l’Empresa, la Finestreta Única Empresarial, el Servei de Planificació Econòmica, el projecte d’eficiència energètica Rubí Brilla i l’Escola d’Emprenedoria. 

A més, serveis com la tramitació de llicència d’obres i activitats, la informació sobre ajuts i normatives i l’acompanyament als emprenedors/es en la creació de noves empreses i en l’ús de les energies renovables i l’estalvi energètic també s’ofereixen des del mateix equipament. Més informació sobre el Rubí Centre d’Empreses Can Serra

             

Com arribar a Rubí?

Rubí es troba a una distància de 20 Km de Barcelona i una mica més de l'Aeroport i el Port internacionals, formant part del sistema integrat de transport públic de la seva àrea metropolitana.

1. En transport privat

Per carretera es pot accedir a Rubí per les autopistes AP-7, AP-2, C-16 i C-58, que es complementen amb la xarxa de carreteres locals. El trajecte en vehicle privat des de Barcelona té una durada d'uns 20 minuts.

2. En transport públic

Existeixen dues línies de tren que connecten Rubí amb el seu entorn: Rodalies Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat. El trajecte des de la capital catalana té una durada d'uns 30 minuts. El municipi també disposa de línies d'autobús urbà i interurbà que connecten els barris de la ciutat i amb les poblacions més properes.


2. Edifici Rubí Forma

Centre per la formació, l’accés, la inclusió i la millora de l’ocupació a Rubí.

Amb l’obertura del Rubí Centre d’Empreses a la Masia Can Serra, l’edifici Rubí Forma tractarà temes relacionats amb la formació i la inserció laboral.

 

 

 

 

 

On som?
Rambleta Joan Miró, s/n - Edifici Rubí Forma
08191 - Rubí

Veure mapa de localització
  

Horari d'atención al públic:
De dilluns a dijous de 8 a 18:30h
Divendres de 8 a 15:30h
Dissabtes tancat
Telèfon 935813900
Fax 935886195

 

 

 

Informació d'interés

Què t'oferim?
Servei especial d'atenció a les pimes, persones autònomes per resoldre els dubtes que puguin tenir sobre les noves mesures econòmiques i fiscals que han entrat en vigor arran de la crisi sanitària.


Horari d'atenció al públic de forma telemàtica

T. 935887000 ext.1402,1403,1442

Horaris: Matins: De dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 h
(no festius)

Correu electrònic: fuer@ajrubi.cat

Atenció només amb cita prèvia
Demanar abans cita de forma telefònica
T. 93 588 70 00 extensions: 1402, 1403, 1442

 

 

 

Segueix-nos a: