4. Un Ajuntament obert

L’Ajuntament de Rubí treballa per estimular el creixement econòmic, les inversions al municipi i fomentar la creació d’ocupació.

El consistori ofereix diversos serveis de informació, assessorament i formació contínua a les empreses i emprenedors/es que vulguin establir-se al municipi o a les empreses que ja hi estan instal·lades. 

Serveis per a emprenedors/es

S’ha creat la Finestreta Única Empresarial per unificar la informació, el suport i els tràmits a les empreses. També l’Escola d’Emprenedoria, que ofereix formació de l’àmbit empresarial, i el servei Posa’t en Marxa, on s’informa a l’emprenedor/a sobre tot allò que ha de saber per fer realitat la seva idea de negoci.

Amb aquesta voluntat d’estimular el creixement econòmic de Rubí, l’Ajuntament també fomenta un model de col·laboració públic - privat amb convenis amb diverses entitats: Catalonia Innovation Triangle (CIT); Col·legis d’Administradors de Finques de Barcelona - Lleida i Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona; Entitats financeres, Cambra de Comerç, CECOT, PIMEC, Universitats, Associacions empresarials, entre d’altres.

Polítiques ambientals

El Medi Ambient, l’eficiència energètica i les energies renovables també són una prioritat de l'Ajuntament, per aquest motiu es porten a terme polítiques ambientals per fer créixer el municipi de manera ordenada i sostenible. A través del projecte Rubí Brilla, el consistori porta a terme diverses accions i bonificacions per a les empreses.