Espais d'Activitat Econòmica

Portal Immobiliari de Rubí

Busques sòl industrial, naus, locals o oficines?

Si busques locals comercials, oficines, centres de negoci, naus o sòl industrial disponibles a Rubí, en règim de lloguer o de compra, només cal omplir el formulari de sol·licitud.  El farem arribar als diferents API i administradors de finques que col·laboren amb el Portal Immobiliari de Rubí. Els professionals del sector seleccionaran les opcions disponibles que més s'ajustin a les teves necessitats i te les farem arribar directament al correu electrònic.

 

Cercador de sòl i sostre industrial

Consulta l'oferta actual de sòl i sostre disponible a cada polígon d'activitat econòmica.

Clica sobre el mapa o en el següent enllaç per accedir al cercador de l'oferta de sòl i sostre industrial de Rubí.

Enllaç cercador de sòl i sostre industrial

 

 

 

Altres espais d'interès

Altres canals per cercar sòl industrial, naus, locals i oficines

Posem a la vostra disposició altres tipus d’oferta immobiliària que responen a diversos perfils i necessitats. Per sol·licitar-los caldrà que accediu als següents enllaços:

Altres espais de negoci

 

 

Lloguer de Sales Municipals

L’Ajuntament de Rubí disposa d’espais preparats per oferir un servei de qualitat a les persones i les empreses.

Podreu trobar la taxa per a l'utilització d'aquests espais, els bens i les prestacions de serveis a les ordenances fiscals. 

 

Enllaços directes:

LLoguer de Sales Municipals
LLoguer de Sales Municipals

Informació d'interès abans d'iniciar una activitat a Rubí

Us recordem que, abans d'iniciar una activitat a Rubí, cal obtenir la corresponent llicència o presentar la comunicació d'activitats. Pot consultar les condicions requerides per a qualsevol activitat, i el règim al qual estan sotmeses, així com la llista d'activitats incloses en el règim de Comunicació a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), enviant un correu electrònic a fuer@ajrubi.cat o al telèfon 93 588 70 00.

En cas que sigui necessari realitzar obres, haurà d'obtenir el permís de l'Ajuntament. El tipus de permís d'obres a demanar (llicència, comunicat, assabentat o autorització per a actuacions d'urgència) depèn del lloc on es vulgui fer l'obra i de la classe de treballs a realitzar. Pot consultar les condicions requerides per a qualsevol obra, i el règim a què està sotmesa, en la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), enviant un correu electrònic a fuer@ajrubi.cat o al telèfon 93 588 70 00.

Per poder obtenir el permís d'obres caldrà facilitar les dades de l'obra i el seu pressupost. En cas de necessitar un comunicat d'obres i altres casos s'informarà a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), el procediment per fer-ho i la documentació necessària.