Som Catalonia Innovation Triangle (CIT)

El Consorci creat entre Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí promou el desenvolupament i la promoció econòmica, de les empreses i dels professionals establerts en aquest àmbit. Aquest consorci s’ha creat sota la marca comuna Catalonia Innovation Triangle (CiT).

/logo-catalonia-innovation-triangleEl CIT representa un nou model de desenvolupament de l’activitat econòmica, basat en un esforç cooperatiu entre els diferents agents implicats: administració, sector privat, universitats i centres de recerca, associacions empresarials i altres.

Es tracta d’aconseguir que aquest Consorci sigui una potència econòmica amb les condicions adequades per a esdevenir un dels entorns d’excel·lència empresarial més avançats dins d’aquest món globalitzat. El CIT és una de les àrees econòmiques basades en el coneixement més dinàmiques i integrades d’Europa.

Objectius

  • Impulsar el creixement econòmic: atraient noves activitats i esdevenint un dels principals corredors europeus d'excel·lència empresarial i de qualitat de vida.
  • Millorar la qualitat de vida de les persones: afavorint la creació de més i millors llocs de feina i consolidant un entorn respectuós amb el medi.
  • Impulsar la qualitat en la prestació de serveis: als polígons, parcs empresarials i infraestructures.
  • Promocionar el territori a l'exterior: mitjançant la creació d'una marca pròpia i la definició d'un pla de comunicació.
  • Afavorir la cooperació: entre les institucions del coneixement, les empreses i les administracions ajudant a generar un clima favorable a l'aprenentatge continu, la investigació, la recerca i la innovació.

Més informació a www.cit.cat

Vídeo