Aquesta segona edició porta per títol "Innovem a Rubí, innovem a l'Empresa"

Un total de 22 empreses de la ciutat ja formen part de la iniciativa Xarxa Rubí Empresa, un projecte impulsat per l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquesta segona edició del projecte es va iniciar al maig i és una de les accions dins el Pla de mesures anticrisi 2015.

L’objectiu principal del projecte Xarxa Rubí Empresa és ajudar a les empreses a ser més innovadores fomentant la seva diferenciació en el mercat. A més, es crea un espai on establir col·laboracions entre empreses i on es poden compartir experiències.

Sota el nom “Innovem a Rubí, innovem a l’empresa”, aquesta edició ha incorporat 10 noves empreses  de diferents sectors d’activitat. Aquestes empreses participaran en 3 sessions grupals periòdiques per conèixer temes del seu interès en el marc del projecte. A més, reben un acompanyament individualitzat i un pla estratègic per a la diferenciació i la innovació dins la seva organització.

Les  10 noves empreses que participen en l'edició 2015 de “Xarxa Rubí Empresa” són: Arditec
(manteniment informàtic); BJC –integrada en Grup Siemens- (fabricació de petit material elèctric); Campos Estela (serveis de restauració); Complift (distribució de productes d’elevació); Dormity.com (fabricació i venda de mobiliari per al descans); DSV Road Spain (transport internacional per carretera); Ecofred Sistemas (enginyeria especialitzada en sales blanques); Integral Maquinaria (maquinària de jardineria); Interactivos (agència de màrqueting digital) i Parcs i Jardins de Catalunya (jardineria i manteniment d’espais públics).

El programa Xarxa Rubí Empresa té una durada de 7 mesos. Actualment, s’ha finalitzat la primera fase on s’ha realitzat una anàlisi individualitzada i en profunditat per a la diferenciació i s’han establert  les prioritats de treball per a la generació d’un pla estratègic. La següent fase del projecte constarà d’un acompanyament individualitzat i la valoració de resultats en aspectes com la percepció dels clients i proveïdors, la diversificació de cartera, la generació de productes innovadors o la satisfacció dels treballadors.


1a sessió grupal

En el marc del projecte Xarxa Rubí Empresa, aquest 9 de juliol tindrà lloc a Can Serra la primera de les 3 sessions grupals del projecte, titulada “Tendències de consum i eines de generació d’innovació a l’empresa”. La trobada servirà com a primera presa de contacte entre les 22 empreses participants en el projecte. A més, es donaran a conèixer les noves tendències de consum i comportaments del mercat i les eines més destacades per innovar a l’empresa.

Les empreses que van participar en la primera edició, celebrada el 2014, i que també participen en la primera sessió grupal de la segona edició són: Grifoll Print Promotions (arts gràfiques); Bernui Exclusivas (il·luminació); Fervinter (sector detergents); Folegax (electronic outsourcing); Cartonatges Rubí (embalatge); Copymat (arts gràfiques); Dispensari Veterinari Vallès (salut animal); Alzamora Dental (salut dental); Empenta Consulting (consultoria responsabilitat social); Mas Acoustics (enginyeria de so); Serca Injecció de Plàstics (enginyeria plàstica) i Tubos Capilares (metal·lúrgia).