La 3a Fira del Vehicle Elèctric se celebrarà els dies 26 i 27 d’abril a la Rambleta de Joan Miró i  a la Plaça de la Nova Estació

L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei Rubí Brilla, organitza la tercera edició de la Fira del Vehicle Elèctric, un aparador de la mobilitat elèctrica i la mobilitat sostenible per a la ciutadania i el teixit empresarial. La fira promociona les solucions de mobilitat més sostenibles entre la ciutadania, els comerços i la indústria de la ciutat i la comarca. Hi trobareu informació sobre vehicles elèctrics, punts de recàrrega d'autoconsum o endollats a la xarxa, carsharing elèctric i altres solucions de mobilitat sostenible. S'hi podrà provar gratuïtament cotxes, motocicletes, bicicletes, patinets, monorodes i altres gadgets elèctrics i hi haurà activitats lúdiques pels més joves.

EXPOSITORS I SERVEIS DE MOBILITAT ELÈCTRICA I SOSTENIBLE:

Vehicles elèctrics de tota mena: turismes, motocicletes, bicicletes, patinets, monocicles. Exposició, informació i proves gratuïtes.

Punts de recàrrega de vehicles elèctrics, tant d'autoconsum fotovoltaic com connectats a la xarxa elèctrica.

Xerrades, tallers i activitats formatives durant tota la fira sobre mobilitat elèctrica, punts de recàrrega, subvencions, etc.

Assessorament tècnic als stands i expositors.

Servei "Ja surt a compte!": calculadora d'amortització de passar-te a l'elèctric o a altres serveis de mobilitat sostenible. (estand Rubí Brilla).

ACTIVITATS LÚDIQUES GRATUÏTES PER A PETITS I GRANS PERMANENTS:

Escenari amb música en directe durant gran part de la fira: Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés i un grup local (a concretar).

Circuits de segways, monocicles i ginys elèctrics per a joves i adults.

Circuit de cotxes de joguina elèctrics per a nens i nenes.

Gran xocolatada solar, amb cuina solar.

ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ PUNTUALS:

Espai ecogastronòmic a la plaça del Doctor Pearson en el marc de la Fira de la Terra (dissabte al migdia).

Xerrades de conducció segura i conducció amb vehicle elèctric (Rubí Brilla).

Sorteig de vals de lloguer gratuït per a lloguer del cotxe de carsharing elèctric de Som Mobilitat (Rubí Brilla / Grup Local de Som Mobilitat de Rubí).

Xerrades tècniques de comparació de moto de combustió i moto elèctrica.

I més sorpreses (en preparació). 

 

Horaris:

Divendres 26 d'abril

16:30 a 20 h

Dissabte 27 d'abril

11 - 20 h