Finestreta única empresarial

SUPORT A L'ACTIVITAT ECONÒMICA COVID-19

Servei especial d'atenció a les pimes, persones autònomes per resoldre els dubtes que puguin tenir sobre les noves mesures econòmiques i fiscals que han entrat en vigor arran de la crisi sanitària.

 

L’Oficina de Servei a l’Empresa (OSE) manté l’atenció a la ciutadania per vies:

Presencials:

Atenció només amb cita prèvia
Per tal de garantir la seguretat de les persones usuàries i dels treballadors i treballadores i controlar l’aforament a Can Serra, l’OSE atendrà únicament amb cita prèvia.

Tant per al servei de tramitació i seguiment d’expedients d’empresa (FUER) com per al d’assessorament de persones emprenedores, caldrà demanar abans cita de manera telefònica (93 588 70 00 extensions: 1402, 1403, 1442).

No presencials:

Truca: 93 588 70 00 extensions: 1402, 1403, 1442
Matins de dilluns a divendres de 8 a 15 hores (no festius)
Escriu: Correu electrònic
fuer@ajrubi.cat

El protocol adoptat per l’Ajuntament de Rubí preveu revisar periòdicament les mesures aplicades per adaptar-les a l’evolució de la situació en cada moment. Podeu mantenir-vos informats sobre la situació a la ciutat a través de www.rubi.cat, www.rubiempresa.net i la resta de canals de comunicació oficials.

La Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) actua com a finestreta única per a totes aquelles persones emprenedores, empreses i intermediaris que necessitin fer consultes i tràmits relacionats amb la seva empresa.

Des de FUER et facilitem: 
 
  • Inici dels procediments administratius vinculats amb l’administració local
  • Seguiment de les tramitacions iniciades en l’àmbit de la competència municipal
  • Informació sobre ordenances municipals
  • Informació de serveis i projectes desenvolupats des de l’àmbit municipal que tenen com a principal objectiu la millora de la competitivitat empresarial (borsa de treball, programes de formació, projectes de suport a l’empresa...)
  • Acompanyament per a la instal·lació de noves empreses i/o ampliacions de les existents
  • Fer gestions i/o consultes a l’administració

MESURES PREVENTIVES COVID-19

L’Ajuntament de Rubí està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant el coronavirus (Covid-19). Seguint les recomanacions de les administracions competents amb l’objectiu de contribuir a frenar l'expansió d’aquest virus. Així, queden ajornades totes les activitats previstes a la Masia de Can Serra i l’edifici situat al C/ Can Serra núm. 3 també romandrà tancat al públic.

 

 

Informació d'interés

Què t'oferim?
Servei especial d'atenció a les pimes, persones autònomes per resoldre els dubtes que puguin tenir sobre les noves mesures econòmiques i fiscals que han entrat en vigor arran de la crisi sanitària.


Horari d'atenció al públic de forma telemàtica

T. 935887000 ext.1402,1403,1442

Horaris: Matins: De dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 h
(no festius)

Correu electrònic: fuer@ajrubi.cat

Atenció només amb cita prèvia
Demanar abans cita de forma telefònica
T. 93 588 70 00 extensions: 1402, 1403, 1442

 

 

 

Segueix-nos a: