Informació i assessorament

El Servei a les Empreses té com a objectiu donar serveis d'alt valor afegit a la població activa i a les empreses. S’estructura en 6 línies diferenciades. Clicant sobre les icones, podràs accedir a la informació detallada de cada un dels serveis.


Informació i tràmits municipals

Recerca de treballadores

Formació per a empreses
 Projectes
Cercador d'empreses
  Venda o lloguer de sòl industrial,naus locals i oficines
 

 

1. Informació i tràmits municipals.

Acompanyament per facilitar-te tots els tràmits municipals necessaris per desenvolupar una activitat econòmica a la ciutat.

Si vols desenvolupar una activitat econòmica a Rubí, t'oferim informació i assessorament personalitzat sobre els tràmits municipals.

En funció de l'activitat a la qual et vulguis dedicar, t'indicarem els
tràmits necessaris i t'acompanyarem durant tot el procés per resoldre dubtes i facilitar cada pas.

El servei inclou informació detallada sobre tràmits tals com: plans d'usos, consultes tècniques, tramitació d'assabentats i comunicats, consultes d'expedients oberts o informació de transmissió de llicències, entre d'altres.

Fes les teves gestions a través de
Seu electrònica o presencialment a les instal·lacions de la Finestreta Única Empresarial situada en la Masia Can Serra.

2. Formació per a les empreses

Objectiu: intervenir en la competitivitat empresarial incrementant, mitjançant la formació, els coneixements que afavoreixen el desenvolupament i creixement de les empreses

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER)  ofereix formació gratuïta amb la finalitat d’acostar al teixit empresarial del municipi (autònoms, professionals, pimes i grans empreses) formació sobre temes que afecten directament a aquest col·lectiu :
canvis legals, normatives, fiscalitat, tecnologia, mercat…


L’EDER també ofereix formació en d’habilitats directives i de gestió empresarial (gestió d’equips, lideratge, negociació, fiscalitat, …)


La formació s’adapta contínuament a les necessitats que ens manifesten els usuaris/es i les oportunitats que es detecten en el mercat.

Pots consultar la nostra agenda per conèixer les properes accions de formació previstes.
 

 

3. Cercador d'empreses de Rubí

Conegui les empreses de Rubí. Amb el cercador d'empreses podrà fer llistats per sectors d'activitat, polígon o nombre de treballadors. A la fitxa de cada empresa podrà veure les dades bàsiques de l'empresa com el telèfon de contacte, el CIF d'empresa o el domicili fiscal. Anar al cercador d'empreses de Rubí.

4. Recerca de treballadors

Serveis i recursos per ajudar-te a cobrir les teves necessitats de personal.

Cobreix les vacants de la teva empresa a través de contractes laborals, en pràctiques o amb convenis amb la FP Dual.

Amb aquest servei, l'Oficina d’Inserció atén les peticions de les empreses relatives a la cerca de treballadors proporcionant candidatures ajustades als perfils sol·licitats.

També pots comptar amb altres recursos i ajuts per a la contractació i la incorporació dels recursos humans que necessites:

Portal web d'ocupació encarregat de conciliar la recerca de feina de les persones usuàries i les necessitats de personal de les empreses privades col·laboradores mitjançant la publicació sense cap cost  d'ofertes laborals i  les autocandidatures dels candidats registrats interessats.

  • FP Dual: participa d'un model col·laboratiu entre la teva empresa i un institut de Formació Professional per incorporar, com a treballadors/es, estudiants de cicles de Formació Professional consensuant prèviament el seu procés d'aprenentatge.     
  • Programa "Joves per a l'Ocupació": subvencions per a la contractació de joves d'entre 16 i 25 anys formats en el Servei Impuls a l'Ocupació en àmbits com comerç, hostaleria i restauració, instal·lacions...
  • Pràctiques formatives: l'empresa pot acollir en pràctiques alumnes formats a en el Servei d'Impuls a l'Ocupació en sectors com comerç i màrqueting, turisme i hostaleria, assistència i atenció social...

 

Si desitges informació i assessorament  demana cita amb un dels nostres tècnics.

5. Projectes

Des de l’Oficina de Serveis a l’empresa es desenvolupen diferents projectes que tenen com objectiu millorar la competitivitat de l’estructura empresarial local.


Pots consultar a l'apartat Projectes on destaquem els projectes vigents.

 

6.Venda o lloguer de sòl industrial, naus, locals i oficines

 

Assessorament en la recerca d'espais per instal·lar el teu negoci a Rubí, tant si la teva empresa és local com internacional.

 

T'assessorem en la cerca d'un espai per a l'expansió i instal·lació del teu negoci a Rubí.

En
l'apartat Espais d’Activitat Econòmica, oferim diversos serveis per donar suport o assessorar en la cerca de les localitzacions més adients a cada projecte, com per exemple naus industrials, solars, edificis i grans oficines per a empreses amb necessitats singulars.

Enllaços directes amb informació que pot ser del teu interès