Pla d'empresa On-line

Amb el Pla d’Empresa On-line podràs avaluar el teu projecte empresarial.

Només has d’entrar al nostre aplicatiu clicant a l'imatge. Per poder accedir-hi has de ser usuari de Rubiempresa.

Una vegada dins el Pla d'Empresa On-line els nostres experts analitzaran la teva proposta i el teu perfil com a emprenedor/a, i t’assessoraran perquè puguis crear la teva empresa.

Com utilitzar l'aplicatiu

  • 1. Entra amb el teu nom d’usuari i contrasenya al Pla d’Empresa On-line.
  • 2. A continuació, hi trobaràs un qüestionari que has d’omplir. Està dividit en cinc seccions de diagnòstic: projecte, perfil, suport, capacitats i habilitats. Les preguntes que et formulem estan agrupades en deu capítols. Amb les teves respostes, els nostres experts podran assessorar-te en la posada en marxa del teu negoci.
  • 3. Per contestar la majoria de preguntes hauràs d’utilitzar un sistema d’autoavaluació i puntuar de l’1 al 5 com t’identifiques respecte a la pregunta que et plantegem. Per fer-ho, hauràs de seleccionar una de les icones en forma d’estrella de l’aplicatiu.
  • 4. Si ho desitges, pots deixar una pregunta en blanc, tot i que no t’ho recomanem. Com més informació sobre la teva proposta obtinguin els nostres experts, més rigorosa i detallada serà la seva valoració.
  • 5. Finalment, un cop hagis acabat d’omplir el qüestionari, has de gravar-lo. Per fer-ho, prem el botó “Disquetera”. Si ho has fet correctament, la icona es convertirà en un signe d’ok.
  • 6. En aquest punt, et demanarem quin tipus d’enviament vols fer: revisió o avaluació final. Si optes per la primera opció, et revisarem el teu qüestionari i t’informarem si és necessari que modifiquis algun punt. Si esculls la segona opció, els nostres experts en faran l’avaluació definitiva. És molt important que ho tinguis clar abans de decidir-te, ja que una vegada hagis presentat el qüestionari, no podràs fer modificacions.