Clúster Rubí Brilla

Rubí Brilla és un dels projectes estratègics impulsat des de l'Ajuntament de Rubí. Amb aquesta finalitat, s'ha creat un grup de treball i s'ha dotat de recursos amb professionals de diferents àmbits: gestió de l'empresa privada, sector de les energies renovables, anàlisi de mercat i medi ambient. Des d’una nova perspectiva treballem per a l'empresa, donant-li suport per ser més competitiva. 

L'objectiu del projecte és que la ciutat de Rubí esdevingui un referent nacional i internacional en l'eficiència energètica i l'ús d’energies renovables en entorns industrials, comercials i domèstics, com a factor de millora de la competitivitat i millora ambiental del territori. Aquest objectiu neix de la voluntat de l'Ajuntament de Rubí de fer extensius al sector industrial els objectius de reducció d'emissions adquirits amb el compromís del Pacte d'Alcaldes (reduir un 20% les emissions de CO2 fins el 2020, incrementant un 20% l'ús de renovables i eficiència energètica). 

 

On som?
08191 Rubí (Barcelona)
Contacta'ns   
93 588 70 00
rubi_brilla@ajrubi.cat

 

Rubí Brilla 'Industrial'

El sector industrial és el major consumidor d’energia de Rubí, molt per davant dels sectors domèstic, comercial i públic. Per aquest motiu, és el primer sector que hem treballat des de Rubí Brilla.

Actualment estem portant a terme diverses accions per fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables en la indústria.  

Per obtenir més informació, fes clic aquí

Rubí Brilla 'Comerç'

El sector del comerç és també un dels altres grans consumidor d’energia de la ciutat. L’equip de Rubí Brilla juntament amb la Regidoria de Comerç hem dissenyat un seguit d’accions per fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica en aquest sector. 

Per obtenir més informació, fes clic aquí.