Ja es poden fer les inscripcions per a algunes d’aquestes sessions, adreçades a persones empresàries i emprenedores

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha previst una dotzena d’accions formatives entre els mesos de setembre i desembre. Les sessions, adreçades a empreses i persones emprenedores, s’han programat conjuntament amb el consistori de Sant Cugat i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El calendari formatiu de l’últim quadrimestre de l’any inclou les jornades Rubiemprèn (10 d’octubre) i Rubindústria (7 de novembre), ambdues dedicades als reptes de la indústria 4.0. La resta d’accions programades són les següents:

Esprem Instagram i Twitter al teu negoci (13, 20 i 27 de setembre)

Emprendre, de la idea a l’empresa (25 de setembre)

Eines gratuïtes al núvol d’internet per gestionar la teva empresa (1, 8 i 15 d’octubre)

Esprem Facebook i Whatsapp al teu negoci (4, 11 i 18 d’octubre)

Emprendre, de la idea a l’empresa (16 d’octubre)

Vull vendre a Internet, però per on començo? (22 i 29 d’octubre)

El teu web amb WordPress (5, 12, 19 i 26 de novembre i 3 de desembre)

Com implementar un màrqueting d’influencers (22 i 29 de novembre)

Emprendre, de la idea a l’empresa (27 de novembre)

Emprendre, de la idea a l’empresa (11 de desembre)

Tancament fiscal 2019 (12 de desembre)

Totes les accions tindran lloc al fòrum de la Masia de Can Serra en horari de matí. Les inscripcions ja són obertes per a les següents sessions: Esprem Instagram i Twitter al teu negoci; Emprendre, de la idea a l’empresa; i Tancament fiscal 2019. Aquestes es poden fer a través del web www.rubiempresa.net, on també es poden consultar els continguts concrets de cadascuna de les formacions. Les accions estan subvencionades, per la qual cosa no tenen cap cost per a l’alumnat.

Durant els primers sis mesos de l’any, 291 persones van assistir a les sessions de Rubí, 136 més que en el mateix període de 2018. L’alumnat va puntuar l’interès i la utilitat de la formació amb una mitjana de 3,65 sobre 4.