Demana una cita amb Rubiempresa

FORMULARI PER DEMANAR UNA CITA AMB NOSALTRES

Per poder oferir-te un servei i un tracte personalitzat necessitem que omplis tots els camps assenyalts amb un(*) d'aquest formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu.TERMES GDPR
El responsable del tractament de les dades personals que vostè ens proporcioni és l’Ajuntament de Rubí, Pl. Pere Aguilera 1, 08191 – Rubí. Pot contactar amb el Delegat de protecció de Dades per correu electrònic a delegatprotecciodades@ajrubi.cat. Les seves dades seran tractades amb la finalitat de tramitar la seva sol•licitud i sota la base jurídica del consentiment prestat en omplir la mateixa. Les seves dades no seran cedides a tercers excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables. Les seves dades es conservaran durant el temps necessari per a atendre la seva sol•licitud. Un cop transcorregut aquest termini, se suprimiran, a no ser que siguin necessàries per a l’exercici dels drets de reclamació i defensa, cas en el qual es conservaran durant el termini de prescripció de les accions legals pertinents. Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, o bé revocar el consentiment prestat en qualsevol moment dirigint-se per escrit a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de Rubí. Pot consultar l’adreça d’aquestes oficines a www.rubi.cat. També pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat ).

captcha

Informació d'interés

Què t'oferim?
Servei especial d'atenció a les pimes, persones autònomes per resoldre els dubtes que puguin tenir sobre les noves mesures econòmiques i fiscals que han entrat en vigor arran de la crisi sanitària.


Horari d'atenció al públic de forma telemàtica

T. 935887000 ext.1402,1403,1442

Horaris: Matins: De dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 h
(no festius)

Correu electrònic: fuer@ajrubi.cat

Atenció només amb cita prèvia
Demanar abans cita de forma telefònica
T. 93 588 70 00 extensions: 1402, 1403, 1442

 

 

 

Segueix-nos a: