Demana una cita amb Rubiempresa

FORMULARI PER DEMANAR UNA CITA AMB NOSALTRES

Per poder oferir-te un servei i un tracte personalitzat necessitem que omplis tots els camps assenyalts amb un(*) d'aquest formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu.TERMES GDPR
El responsable del tractament de les dades personals que vostè ens proporcioni és l’Ajuntament de Rubí, Pl. Pere Aguilera 1, 08191 – Rubí. Pot contactar amb el Delegat de protecció de Dades per correu electrònic a delegatprotecciodades@ajrubi.cat. Les seves dades seran tractades amb la finalitat de tramitar la seva sol•licitud i sota la base jurídica del consentiment prestat en omplir la mateixa. Les seves dades no seran cedides a tercers excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables. Les seves dades es conservaran durant el temps necessari per a atendre la seva sol•licitud. Un cop transcorregut aquest termini, se suprimiran, a no ser que siguin necessàries per a l’exercici dels drets de reclamació i defensa, cas en el qual es conservaran durant el termini de prescripció de les accions legals pertinents. Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, o bé revocar el consentiment prestat en qualsevol moment dirigint-se per escrit a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de Rubí. Pot consultar l’adreça d’aquestes oficines a www.rubi.cat. També pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat ).

captcha

Informació d'interés

Què t'oferim?
Consulta tots els nostres serveis aquí
Presentació serveis OSE pdf aquí

On som?
Masia Can Serra - Oficina de Serveis a l'Empresa
C/ Can Serra,3 
PAE CIT 5B La Llana - Can Serra
08191 Rubí (Barcelona)

 

Coordenades:
41º 30' 06. 17''N 
  2º 01' 48. 37''E  
 
 
Horari d'atenció al públic:

T. 935887000 ext.1403

Horaris: Matins: De dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 h.

Tardes: Dimarts i dijous de 15:30 a 18:00 h.

Horaris especials:

- Del 15 al 18 d'abril (Setmana Santa) 
- De l'1 de juliol fins el 10 de setembre i del 23 de desembre de 2019 al 3 de gener de 2020 l'horari serà de 8:30 a 14:00h.

Les vigílies de festiu: 30 d'abril, 31 d'octubre i 5 de desembre l'horari serà de 8:30h a 14:00h

L'oficina romandrà tancada per vancances d'estiu del 12 al 16 d'agost ambdós inclos
 

 

Vols demanar una cita?
Omple aquest
formulari i ens posarem en contacte amb tu.

 

Segueix-nos al: