“Hem obtingut uns resultats palpables i pràctics. Jo, per això, animaria a qualsevol altra empresa del municipi a participar-hi”

La companyia SCAME és una filial d’una empresa italiana que va néixer com a petit taller artesanal l’any 1962. Actualment es dedica a la fabricació i la distribució de material elèctric industrial. Es troba ubicada a la ciutat de Rubí des de l’any 2012 i uns anys més tard hi va construir el seu magatzem. És distribuïdora arreu d’Espanya i fabrica material destinat a l’ús industrial i a l’ús domèstic. L’empresa compta amb filials a països d’arreu d’Europa i arreu del món, entre ells el Regne Unit, França, Portugal, Xina, Índia, Argentina, Brasil…

El projecte en el qual es va embarcar aquesta empresa és Planifica Estratègicament la Teva Empresa. Aquest és un projecte adreçat a les empreses de la ciutat de Rubí que volen implantar una metodologia per fer previsions que les ajudi a visualitzar i a analitzar la projecció futura del seu negoci.

SCAME fa un any va decidir participar en el projecte Quadre de Comandament, també ofert per l’Ajuntament de Rubí. Aquest programa els va oferir una visió estàtica i acurada de la seva empresa, una visió del present del seu negoci, amb uns resultats excel·lents.
Per aquest motiu l’equip directiu va decidir participar aquesta vegada en el projecte Planifica Estratègicament la Teva Empresa perquè volien tenir una petita visió de futur sobre l’empresa i els seus diversos propòsits, “per tenir una visió a dos/tres anys vista dels possibles projectes que volguéssim desenvolupar” afirma Antoni Venteo, gerent de SCAME.

Abans de posar en marxa el projecte, l’equip directiu partia de dos possibles projectes, dues propostes diferents. Gràcies a l’ajuda rebuda per part de l’Ajuntament i les eines ofertes pel projecte Planifica Estratègicament la Teva Empresa, SCAME va poder escollir amb facilitat la millor de les dues opcions.

Aquest tipus de projectes que brinda de forma gratuïta la ciutat de Rubí ofereix tutories personalitzades per a les empreses, així poden treballar individualment les inquietuds i complir els objectius proposats. “Les tutories personalitzades han estat molt interessants i molt útils per poder utilitzar l’eina Excel del Planifica, ens han permès treure-li tot el seu potencial”. També assegura Antoni Venteo que “la confiança que ens han transmès ens ha ajudat molt a que entre tots puguem utilitzar correctament aquesta eina.”

El projecte en qüestió, doncs, Planifica Estratègicament la Teva Empresa, ha ofert uns resultats clars i pràctics a la companyia italiana SCAME i ha ajudat a assolir els objectius marcats a l’inici. Ha estat de gran ajuda per tenir una idea molt clara del que són actualment i dels projectes que poden arribar a desenvolupar en un futur.  Antoni Venteo afegeix que “hem obtingut uns resultats palpables i pràctics. Jo, per això, animaria a qualsevol altra empresa del municipi a participar-hi”.

Més informació:

Podeu consultar la pàgina web de Scame  aquí.

Podeu consultar informació del projecte Planifica Estratègicament la teva Empresa aquí