“Personalment convidaria a altres empreses a participar en el projecte Xarxa Rubí empresa perquè és un projecte molt enriquidor que ajuda a sortir del teu dia a dia i això fa que tinguis una visió molt més àmplia de la teva empresa, i això ajuda moltíssim a millorar”.

Roche Hermanos és una empresa que es dedica, des de l’any 1961, a l’aplicació d’empaquetament flexible amb plàstic, a la transformació de polietilè d’alta i baixa densitat, i a la creació/fabricació d’altres productes premsats com bosses i fundes per a sectors com el de l’automòbil, el farmacèutic i l’alimentari.

L’empresa Roche Hermanos va decidir emprendre el projecte Xarxa Rubí Empresa. Aquest projecte, que ofereix l’Ajuntament de Rubí de forma gratuïta per a les empreses locals, està adreçat a totes aquelles empreses que volen innovar, diferenciar-se i buscar la complementarietat mitjançant la sinergia i la col·laboració en xarxa, creant d’aquesta manera un vincle de comunicació entre elles.

El que els va motivar a participar en aquest projecte va ser que feia bastants anys que no s’implicaven en cap projecte ofert i relacionat amb l’Ajuntament, i havia arribat el moment de buscar la col·laboració en algun projecte que els pogués ser beneficiós tant per a ells, com a empresa, com per a les empreses que tenen al seu entorn més proper.

Els directius de l’empresa afirmen que un dels aspectes més interessants és l’intercanvi d’experiències que es produeix entre els diferents empresaris que participen en el projecte. En les sessions grupals sorgeixen molts temes que poden ser un conflicte dins d’alguna empresa i que estan buscant la forma de resoldre-ho, i gràcies a aquest intercanvi i aquest flux de coneixements es poden arribar a resoldre amb l’experiència d’altres empreses que s’hagin pogut trobar en la mateixa situació. Els temes que han anat sorgint al llarg de les trobades han esdevingut una informació molt pràctica perquè l’empresa pugui efectuar canvis i pugui millorar. Afegeixen que aquestes sessions grupals han estat fructíferes i interessants perquè la resta d’empreses fan de mirall respecte de la seva empresa, fet que els ha ajudat a replantejar-se alguns aspectes i buscar millores.

Daniel Roche, director comercial de l’empresa, afirma haver quedat gratament sorprès de l’alt nivell dels professionals en les ponències. “Ens ha sorprès molt el nivell dels professionals que han participat en el projecte, i això ens ha permès aplicar una sèrie de millores concretes a la nostra empresa”.

També estan molt satisfets amb les tutories individualitzades que els ha ofert el programa, d’aquesta forma han pogut resoldre dubtes i han pogut aplicar millores. “Les tutories individualitzades han estat molt interessants perquè han sigut molt concretes”. Una de les millores que han pogut aplicar gràcies a aquestes sessions ha estat la comunicació interna de cara al personal, han pogut aplicar notables millores en el disseny de la pàgina web corporativa, han afegit informació, apartats, etc. També han planejat i formulat millores que es posaran en marxa en un futur pròxim.

Finalment, encoratgen a la resta d’empreses de la localitat a participar en aquest tipus de projectes, ja que els ha estat de gran ajuda. “Personalment convidaria a altres empreses a participar en el projecte Xarxa Rubí empresa perquè és un projecte molt enriquidor que ajuda a sortir del teu dia a dia i això fa que tinguis una visió molt més àmplia de la teva empresa, i això ajuda moltíssim a millorar”.

Més informació:

Podeu consultar la pàgina web de Roche Hermanos  aquí.

Podeu consultar informació del projecte Xarxa Rubí Empresa aquí