‘Jo animaria totes les empreses de la ciutat a entrat a la Xarxa Rubí Empresa. Sempre s’aprèn. Coneixes el teu entorn. És una oportunitat única per conèixer altres experiències. Espero veure totes les empreses a la propera reunió’.

Grifoll és una empresa gràfica líder a Europa en la impressió en tot tipus de suports i amb acabats especials. Aquesta companyia, ubicada al polígon de la carretera de Terrassa, ofereix als seus clients impressions en plàstic, paper i cartró; i acabats molt cuidats, com ara impressions amb aromes o visibles en la foscor.
 
Grifoll és una de les empreses que ha participat al projecte Xarxa Rubí Empresa, que assessora les companyies i fomenta el contacte entre elles per tal de millorar en aquells àmbits on es detecten mancances. ‘Havíem participat anteriorment en alguns projectes amb l’Ajuntament de Rubí i sempre n’havíem quedat molt contents. Quan vam conèixer la iniciativa Xarxa Rubí Empresa també vam decidir entrar-hi’, explica Mateo Hilderink, responsable de màrqueting de Grifoll. ‘Crear llaços amb altres empreses de la ciutat, independentment de la seva mida i el seu sector, per a nosaltres era una gran motivació. Sempre aprens dels altres i coneixes la visió que tenen de la teva empresa des de fora’.
 
Malgrat que des de Grifoll admeten que inicialment no tenien unes expectatives clares pel que fa a la Xarxa Rubí Empresa, ara es mostren molt satisfets d’haver-hi participat: ‘El projecte ha sabut adaptar-se a les companyies que en formen part. Els temes que s’han tractat i les relacions que hem establert han estat cada cop més interessants’.
 
‘Quan vam començar a treballar amb la Xarxa Rubí Empresa vam decidir fer més esforços en l’àmbit de la comunicació’, explica Hilderink. I és que aquesta és una àrea que l’empresa rubinenca havia detectat que podia millorar. Grifoll va rebre tutories personalitzades per tal de rebre assessorament centrat en la comunicació. L’objectiu principal era millorar la imatge de la companyia de cara a l’exterior. Les sessions van servir als responsables de Grifoll per conèixer els instruments que podia utilitzar en la planificació de la seva estratègia comunicativa. L’empresa compta amb una pàgina web actualitzada on dóna a conèixer els seus serveis i està present a diverses xarxes socials, on explica el seu dia a dia i mostra amb detall la seva activitat. En concret, Grifoll té perfil a Twitter, Google+, Linkedin i Youtube. En aquest darrer cas, Grifoll ha creat un canal propi des d’on difon vídeos de qualitat que mostren els seus serveis i a través dels quals s’adreça directament als clients i potencials clients. Els vídeos, que compten amb versió en anglès per als clients d’altres països, permeten mostrar que Grifoll treballa per a grans multinacionals, un fet que l’avala davant altres possibles clients. Amb aquesta estratègia, l’empresa guanya visibilitat i millora clarament la seva imatge externa, l’objectiu que perseguia inicialment.
 
Mateo Hildreink ho té clar: ‘Jo animaria totes les empreses de la ciutat a entrat a la Xarxa Rubí Empresa. Sempre s’aprèn. Coneixes el teu entorn. És una oportunitat única per conèixer altres experiències. Espero veure totes les empreses a la propera reunió’.
 
Més informació:

Podeu consultar la pàgina web de Grifoll  aquí.

Podeu consultar informació del projecte Xarxa Rubí Empresa aquí