“Convido totes les companyies de la ciutat a formar part de la Xarxa Rubí Empresa. A Rubí tenim un teixit empresarial molt fort, molt més del que ens pensem. Aquest és un dels projectes impulsats per l’Ajuntament que està ajudant molt a potenciar-lo”

 
Interactivos és una empresa rubinenca que centra la seva tasca en la difusió i la venda online. “L’objectiu és que els nostres clients venguin més i guanyin nous clients a través d’Internet”, explica Pablo Martínez, soci fundador de la companyia. Aquesta agència digital ofereix un gran ventall de serveis, com ara el disseny i creació de pàgines web, d’aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes, de sistemes d’e-commerce, la gestió de xarxes socials, etc. “Fem solucions a mida en funció de les necessitats de cada client. Establim una estratègia de màrqueting online i estudiem quines eines s’hi adiuen millor”. Posteriorment, l’empresa posa en marxa l’estratègia definida.
 
Interactivos va néixer l’any 1999 i des d’aleshores ha ajudat un centenar de clients d’arreu del món a millorar la seva presència a la xarxa. El creixement constant del consum d’Internet converteix empreses com Interactivos en imprescindibles per a la resta de companyies, que necessiten experts digitals per millorar i incrementar les seves vendes. Interactivos compta amb clients de sectors molt diferents, com ara la gastronomia, l’automòbil, la política, la salut i la moda, entre molts altres. Per poder desenvolupar la seva tasca, Interactivos compta amb professionals experts en Internet i preparats per oferir solucions innovadores als seus clients.
 
La companyia va decidir-se a entrar al projecte Xarxa Rubí Empresa atreta especialment per l’àmbit de la innovació, una de les temàtiques que s’han abordat en aquest programa. “La innovació va molt lligada a l’ADN d’Interactivos, ja que nosaltres treballem en el sector tecnològic”. Pablo Martínez confessa que quan va sumar-se al projecte no tenia cap expectativa concreta: “Hi volia anar per veure què ens podia aportar”. En el cas d’Interactivos, la Xarxa Rubí Empresa els ha servit, sobretot, per guanyar clients. “Hem fet molt de networking, hem aconseguit clients nous i establert sinergies amb altres empreses de la ciutat que també formen part del projecte”. Martínez explica que en el marc de la Xarxa Rubí Empresa, els participants fan reunions periòdiques que els permeten establir nous àmbits de treball conjunt. “Les sessions grupals han estat molt interessants perquè hem tingut la possibilitat de conèixer els casos de grans empreses que han apostat per la innovació i com l’han aplicat en diverses àrees”.
 
Paral·lelament, les sessions individuals, on cada empresa rep assessorament personalitzat, permeten adaptar les eines conegudes en les reunions grupals a les necessitats i característiques de cada companyia. “La nostra tutora ens va ajudar molt”, diu Martínez. “Convido totes les companyies de la ciutat a formar part de la Xarxa Rubí Empresa. A Rubí tenim un teixit empresarial molt fort, molt més del que ens pensem. Aquest és un dels projectes impulsats per l’Ajuntament que està ajudant molt a potenciar-lo”.
 
Més informació:

Podeu consultar la pàgina web de Interactivos  aquí.

Podeu consultar informació del projecte Xarxa Rubí Empresa aquí