‘Recomano a totes les empreses a participar al projecte Xarxa Rubí Empresa. A mi m’ha permès el que no em deixa el dia a dia, que és aturar-me, pensar, mirar on som, mirar on volem anar i definir una estratègia de treball’

Vetllar per a la salut de les mascotes és la prioritat del Dispensari Veterinari del Vallès, una empresa que compta amb set clíniques ubicades al Vallès i Barcelona. D’aquestes, dues estan a la nostra ciutat: una a la carretera de Sant Cugat, l’única a Rubí que ofereix atenció 24 hores, i l’altra al carrer Gimnàs. L’empresa disposa de professionals experts en medicina preventiva per a animals, medicina interna, homeopatia, acupuntura i traumatologia, entre altres especialitats. A més, també ofereix el servei d’higiene i estètica per a mascotes i es dedica a la venda d’alimentació i productes específics per a animals de companyia. Dispensari veterinari del Vallès disposa d’un total de 7 centres

‘Quan ens van presentar el projecte de la Xarxa Rubí Empresa vam veure que era una gran oportunitat per conèixer la tasca d’altres companyies de la ciutat. És una bona manera de compartir inquietuds i coneixements. Vam veure que seria molt interessant participar-hi’, explica Elisenda Pons, responsable del Dispensari Veterinari.
 
‘Les tutories ens van permetre veure què havíem de canviar per poder millorar’. Un dels aspectes que aquest centre veterinari va detectar que havia de canviar era la comunicació: ‘la teníem encallada’, admet Pons. A partir de la seva participació al projecte Xarxa Rubí Empresa, els responsables del Dispensari Veterinari van decidir renovar la seva pàgina web, que actualment ja està adaptada a telèfons mòbils i tauletes, compta amb un disseny modern i atractiu i millora la recerca d’informació per part dels usuaris. ‘Ara la nostra pàgina web és més fàcil de trobar, és més alegre i dinàmica’. Es tracta d’una eina que millora el contacte directe amb els clients. A més, el Dispensari Veterinari compta també amb un blog que s’actualitza de manera periòdica i permet mostrar el dia a dia de les seves clíniques i les mascotes ateses.
 
El Dispensari Veterinari del Vallès ha participat a les sessions grupals de la Xarxa Rubí Empresa. ‘Per a nosaltres han estat molt importants. En aquestes sessions coincideixes amb gent d’altres empreses que t’expliquen aspectes del seu funcionament relacionats amb àrees com les finances, els recursos humans, la comunicació o la innovació, entre altres’. Segons Elisenda Pons, ‘és una bona manera de posar les coses en comú’. Les trobades de la Xarxa Rubí Empresa permeten als participants conversar amb altres companyies i aprendre noves maneres de fer a partir de les seves pròpies experiències.
 
Des de Dispensari Veterinari del Vallès expressen la seva satisfacció amb l’assessorament rebut per part de l’Ajuntament de Rubí. ‘Recomano a totes les empreses a participar al projecte Xarxa Rubí Empresa. A mi m’ha permès el que no em deixa el dia a dia, que és aturar-me, pensar, mirar on som, mirar on volem anar i definir una estratègia de treball’, assegura Pons.
 
Des de l’establiment agraeixen especialment tota la informació que se’ls ha facilitat des del servei d’atenció a les empreses del consistori. En el seu cas, han rebut assessorament en qüestions com la comunicació, l’estratègia empresarial i els mètodes de treball seguits, entre altres aspectes. ‘Per a nosaltres ha estat molt útil. Encoratjo a totes les empreses a participar-hi’.

 

Més informació:

Podeu consultar la pàgina web de El Dispensari Veterinari del Vallès  aquí.

Podeu consultar informació del projecte Xarxa Rubí Empresa aquí