“A tota iniciativa que vingui de l’Ajuntament per promocionar l’economia i el creixement de les empreses de Rubí s’hi ha de participar. És un projecte 100% recomanable. Directa i indirectament s’estableixen relacions comercials amb les empreses que hi participen”

DSV és una empresa líder a nivell mundial en el sector de la logística i el transport aeri, marítim i terrestre. Aquesta multinacional d’origen danès té a Rubí les seves oficines centrals d’Espanya. La seu es troba al carrer de la Pagesia, al polígon industrial del Molí de la Bastida. L’empresa compta actualment amb oficines a 75 països d’arreu del món. DSV, De Sammensluttede Vognmaendva (que es tradueix com “Els transportistes units”), va néixer l’any 1976 i té presència a Espanya des de l’any 2006.

 
Aquesta gran companyia ha estat una de les que ha participat en el projecte Xarxa Rubí Empresa de la mà de la seva responsable de màrqueting, Sabrina Balada: “És un projecte molt interessant i que, a més, no suposa cap cost per a les empreses que en formen part”. Després d’assabentar-se que la primera edició del programa havia estat tot un èxit, els responsables de DSV van decidir entrar a la segona edició. “La nostra expectativa era fer un networking positiu i conèixer altres empreses de Rubí”, uns objectius que Balada assegura que s’han aconseguit sobradament.
 
Des de DSV valoren molt positivament que la Xarxa Rubí Empresa combini les sessions grupals amb l’assessorament personalitzat. “Els dos vessants es complementen i això fa créixer l’empresa”, afirma Balada.
 
Pel que fa a les sessions individualitzades, on cada empresa rep l’assessorament personalitzat d’un tutor, DSV les va dedicar a millorar la seva tasca en relació a la responsabilitat social corporativa. Aquesta companyia destina molts esforços a aquestes polítiques però havia detectat que necessitava millorar-ne alguns aspectes. “Ho teníem tot molt dispersat”, confessa Balada, que afegeix que a l’empresa li mancava un departament de RSC i una estratègia per coordinar les diferents accions que s’emprenien en aquest àmbit. La participació en la Xarxa Rubí Empresa ha permès a DSV rebre l’assessorament d’un tutor que ha ajudat la companyia a planificar-se millor i a definir una organització interna més eficient. “Hem plantejat una estratègia per al període 2016-2018 i hi incorporarem tots els departaments implicats en la RSC”.
 
Sabrina Balada expressa la seva satisfacció pels resultats aconseguits en el marc de la Xarxa Rubí Empresa i convida la resta de companyies a sumar-s’hi: “A tota iniciativa que vingui de l’Ajuntament per promocionar l’economia i el creixement de les empreses de Rubí s’hi ha de participar. És un projecte 100% recomanable. Directa i indirectament s’estableixen relacions comercials amb les empreses que hi participen”. Per a la responsable de màrqueting de DSV, la Xarxa Rubí Empresa també ha estat un projecte positiu pel que fa al coneixement de la ciutat: “Ens ha fet adonar del gran potencial que té el teixit empresarial de Rubí. És un projecte que ens ajuda a créixer i a fer créixer”.

 

Més informació:

Podeu consultar la pàgina web de DSV aquí.

Podeu consultar informació del projecte Xarxa Rubí Empresa aquí