‘Celebrem especialment que en les sessions compartides la qualitat de les ponències ha estat molt alta. Encoratjo totes les empreses a apuntar-se a la Xarxa Rubí Empresa per poder crear una xarxa molt gran. Tinc ganes de conèixer moltes empreses de Rubí’.

Dormity, la popular empresa dedicada a la fabricació de matalassos, és rubinenca. La marca compta amb una gran experiència i actualment és líder de vendes en el sector. Inicialment la companyia es dedicava només a la distribució de matalassos, però des de fa 2 anys també els fabrica. Ho fa en una planta a la nostra ciutat que va començar a funcionar el 2014 i està ubicada al polígon industrial de Can Jardí. La nau compta amb una superfície de 2.000 metres quadrats.

 
Dormity ofereix un producte de qualitat que vol garantir un bon descans als seus clients. Per aquest motiu, l'empresa dissenya els seus matalassos amb un equip de traumatòlegs, reumatòlegs, rehabilitadors i infermers. La marca compta amb establiments a diversos municipis catalans, entre ells, totes les ciutats amb més de 50.000 habitants, com ara Rubí. A la nostra ciutat el seu establiment està ubicat en ple centre, a l’illa de vianants. Recentment, Dormity ha iniciat un ambiciós procés d'expansió fora del territori català amb l'obertura de dos establiments a Bilbao.
 
Els responsables de Dormity van iniciar el contacte amb la Xarxa Rubí Empresa en la primera edició del projecte, on van participar-hi com a ponents. La companyia veia amb bons ulls la creació d'un espai que fomentés el contacte entre diverses empreses de la ciutat. 'Estem instal·lats a Rubí i ens feia gràcia conèixer els nostres veïns', explica Joan Salabert, sotsdirector de Dormity.
 
‘Que l'Ajuntament oferís un servei d'acompanyament individualitzat a les empreses de la ciutat ens va semblar que ens podia aportar coses positives en diverses àrees de la nostra companyia, donat que hem experimentat un creixement molt gran en poc temps’, afirma Salabert. En aquest sentit, el responsable de Dormity afegeix: ‘Algunes de les accions que estem impulsant no les tenim consolidades i l'assessorament extern ens ajuda a dur a terme les iniciatives de manera més metòdica'.
 
Participant a la Xarxa Rubí Empresa, Dormity ha aconseguit l'objectiu que s'havia marcat: conèixer altres empreses amb qui col·laborar. 'Per què hem d'anar a buscar lluny allò que podem tenir a prop?', reflexiona Salabert, que celebra haver trobat empreses amb qui col·laborar dins la mateixa ciutat.
 
‘La Xarxa Rubí Empresa ens sembla una gran iniciativa per un doble motiu: combina les sessions col·lectives amb altres companyies i les sessions de treball individual’. L’objectiu de l’assessorament personalitzat és donar a les empreses les eines necessàries per poder posar en pràctica allò après en les sessions grupals, en funció de les necessitats i objectius de cada companyia. ‘Celebrem especialment que en les sessions compartides la qualitat de les ponències ha estat molt alta. Encoratjo totes les empreses a apuntar-se a la Xarxa Rubí Empresa per poder crear una xarxa molt gran. Tinc ganes de conèixer moltes empreses de Rubí’.
 
Més informació:

Podeu consultar la pàgina web de Dormity  aquí.

Podeu consultar informació del projecte Xarxa Rubí Empresa aquí