‘Les tutories personalitzades ens van ajudar molt a analitzar-nos i detectar les nostres fortaleses i debilitats. Animaria a altres empreses a participar en aquest projecte. Per nosaltres ha estat molt positiu per créixer i per millorar’

20 anys són els que acumula l’empresa rubinenca Copymat dedicats als serveis de copisteria, disseny gràfic i papereria. Aquesta companyia familiar treballa tant per a empreses com per a particulars. Recentment, Copymat ha abandonat el seu local del carrer doctor Robert i s’ha traslladat a un espai més gran, ubicat a la zona de la Mútua. En concret, al carrer Prat de la Riba.

 
El trasllat a unes instal·lacions més grans i més modernes ha permès a aquest establiment oferir nous serveis als seus clients. Actualment Copymat manté els seus serveis habituals, però, a més, organitza cursos i tallers d’scrapbooking, decopage i transfer. Es tracta de tècniques de manualitats que cada dia guanyen més adeptes i que es fan amb articles de papereria que només es troben en establiments especialitzats. A més d’aprendre aquestes tècniques artístiques, els clients poden adquirir a Copymat els productes necessaris per poder fer les seves creacions a casa.
 
Copymat va decidir-se a entrar al projecte Xarxa Rubí Empresa després d’haver participat amb èxit al programa de Quadre de Comandament. La seva participació a la Xarxa Rubí Empresa ha permès als responsables de Copymat participar en diverses trobades a la Masia de Can Serra, on ha mantingut contacte amb altres companyies. ‘Gràcies a la Xarxa Rubí Empresa hem pogut treballar colze a colze amb directius d’altres empreses’, explica Ester Mateos, responsable de Copymat. L’establiment ha sabut aprofitar els contactes per ampliar la seva cartera de clients. I és que algunes d’aquestes companyies confien ara en els serveis de Copymat.
 
Un dels objectius d’aquesta companyia era millorar el seu funcionament intern després de detectar-ne algunes mancances. La Xarxa Rubí Empresa els ha permès conèixer noves maneres de treballar i dissenyar un nou model d’organització interna. ‘Volíem créixer i ho hem aconseguit’, afirma Mateos.
 
D’altra banda, Copymat ha fet un pas endavant en la millora de la seva comunicació, especialment pel que fa a la seva presència a internet i, més concretament, a les xarxes socials. Era una de les debilitats de l’empresa i després de l’assessorament rebut ha deixat de ser-ho. ‘Hem donat molta importància a les xarxes. Ara tenim blog, pàgina web i estem presents a Facebook, Instagram i Pinterest’, explica Ester Mateos. L’empresa ha aconseguit una bona presència a internet i actualitza diàriament els seus perfils a les xarxes socials, que els permeten un contacte directe amb els clients gràcies a les noves tecnologies. Copymat acumula ara centenars de seguidors a les xarxes, que poden conèixer els nous productes de l’establiment, agafar idees per fer noves creacions i conèixer ofertes. ’Ens ha suposat un canvi molt gran’, admet Mateos. ‘Les tutories personalitzades ens van ajudar molt a analitzar-nos i detectar les nostres fortaleses i debilitats. Animaria a altres empreses a participar en aquest projecte. Per nosaltres ha estat molt positiu per créixer i per millorar’.


Més informació:

Podeu consultar la pàgina web de Copymat Rubí  aquí.

Podeu consultar informació del projecte Xarxa Rubí Empresa aquí

Podeu consultar informació del projecte Quadre de Comandament aquí