“Jo recomanaria participar en aquest projecte a altres empreses perquè tens una visió externa de l’empresa i disposes de personal molt qualificat i expert que t’ajuda a aconseguir els teus objectius d’una manera ràpida i segura”.

Arditec Sistemas és una petita i jove empresa del sector informàtic que es va crear a la ciutat de Rubí l’any 2016. Aquesta companyia compta amb dues línies de negoci, una d’elles és l’apartat del cloud que s’encarrega de la instal·lació de servidors en línia, i l’altra branca de l’empresa és la de la informàtica tradicional, on es busca donar suport informàtic de forma presencial als clients.

El projecte ofert per l’Ajuntament de Rubí que l’empresa va decidir emprendre és el del Quadre de Comandament.  Aquest és un programa que està adreçat a les empreses de la zona que busquen millorar la seva pròpia gestió empresarial i poder implantar un quadre de comandament, o millorar el del que ja disposen. Els motius pels quals, doncs, aquesta nova empresa va decidir participar en el projecte tenen a veure amb el creixement i l’expansió de l’empresa. També van posar-lo en marxa per dur a terme una bona gestió de les eines informàtiques de les quals disposen i de la millora dels serveis oferts als clients. Pel que fa a l’administració de l’empresa, els faltaven eines per acabar de perfilar el seu quadre de comandament,  i és per aquest motiu que el projecte en qüestió els ha donat un cop de mà per poder ser capaços de gestionar de forma fàcil i eficaç els diferents departaments de l’empresa: el sector financer, el sector de l’administració i el del personal.

Les expectatives i la visió que tenien abans de començar amb el projecte eren les d’aconseguir eines molt visuals i fàcils per tal de poder interpretar i gestionar l’empresa. El programa els ha ajudat a millorar l’organització de l’empresa, donant-los d’aquesta manera eines per poder prendre decisions de forma molt més àgil i eficaç, oferint serveis competitius als seus clients. Abel Valadez, director comercial, apunta  “que per a altres empreses de Rubí també pot ser molt interessant”.

Als directius de l’empresa els ha sorprès gratament com amb l’Excel i algunes dades més han aconseguit obtenir un bon resultat per poder observar la situació de l’empresa. Aquesta mateixa eina que els han ofert es pot adaptar a diferents àrees i departaments dins de la mateixa empresa, d’aquesta manera poden observar el desenvolupament d’Arditec.

Es troben molt satisfets amb les tutories personalitzades que els ha ofert el projecte de l’Ajuntament,  ja que els han ajudat a conèixer i poder observar la seva empresa des d’un punt de vista extern, des d’una visió completament diferent de la que tenien des de dins. José Miguel Aroca, director de la companyia Arditec Sistemas, anima a les altres empreses de la ciutat a participar en aquest i la resta de programes que ofereix l’Ajuntament. “Jo recomanaria participar en aquest projecte a altres empreses perquè tens una visió externa de l’empresa i disposes de personal molt qualificat i expert que t’ajuda a aconseguir els teus objectius d’una manera ràpida i segura”.

Més informació:

Podeu consultar la pàgina web de Arditec aquí.

Podeu consultar informació del projecte "Quadre de Comandament" aquí