Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí

Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí

 

La Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR) és una iniciativa pionera i innovadora impulsada des de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí

Aquest nou òrgan té com a objectiu principal concretar un dels compromisos assolits en el Pla Director de Polígons d’Activitat Econòmica: promoure la cooperació, la cogestió i la corresponsabilitat dels principals agents de l’àmbit municipal i supramunicipal amb alt impacte al territori en la construcció de les polítiques de proximitat per al desenvolupament econòmic local.

La TCIR treballarà en xarxa en forma de comissions de treball o taules especialitzades dels àmbits de territori, empresa i coneixement, que tenen la funció de determinar els elements innovadors que afavoreixen la creació, la consolidació i l'atracció d’activitat empresarial al municipi, així com la millora de l’ocupabilitat i la qualitat de vida de les persones que viuen i treballen a Rubí.   

Aquesta iniciativa vol aconseguir posicionar Rubí com a ciutat industrial, integradora, proactiva, innovadora, diversa, compromesa i orientada a les persones; un espai modern i viu on les persones se sentin orgulloses de formar-ne part, treballar-hi i viure-hi. 

 

Organitzacions participants en la Taula de la Competitivitat Industrial

La Taula de la Competitivitat Industrial està formada per un Consell General que proposa i valida les actuacions prioritàries que es treballaran conjuntament en taules de treball integrades per agents dels tres àmbits (territori, empresa i coneixement), orientats a obtenir resultats concrets i mesurables amb un alt impacte.

El Consell General de la Taula de la Competitivitat Industrial està integrat per persones de reconegut prestigi d'organitzacions dels àmbits de territori, empresa i coneixement, amb impacte a la ciutat de Rubí.
 
 
 
 

Consulta la relació d'agents participants clicant aquí.

Documents d'interès

Notes de premsa

Vídeo "Invest in Rubí"

Les empreses que inverteixen a Rubí compten amb avantatges, per la proximitat a Barcelona i els serveis empresarials que ofereix l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE).