Rubiemprèn 2015
Membres: 48
Rubiemprèn 2015
La Indústria Intel·ligent, la Indústria 4.0

Descripció

Coneixes el concepte Indústria 4.0? Descriu les fàbriques intel·ligents, la tendència cap a la producció informatitzada en tots els processos interconnectats per la Internet de les Coses (IOT). S'espera que la Indústria 4.0 sigui capaç d'impulsar canvis fonamentals al mateix nivell de la primera revolució industrial a vapor, la producció en massa de la segona i l'electrònica i l'ús creixent de la tecnologia de la informació que ha caracteritzat la tercera.

Objectiu

L’objectiu és informar i reflexionar sobre el concepte i la repercussió de l’anomenada Indústria 4.0. Es parlarà sobre la incidència que tenen els avenços tecnològics en la competitivitat empresarial i fins a quin punt les indústries es veuen en la necessitat d’implementar noves formes de producció per donar resposta a les demandes del mercat. La nostra indústria està humana i tècnicament preparada per afrontar aquest repte?

Programa

9.45 a 10 h
Recepció d’assistents illiurament de documentació

10 a 10.20 h
Obertura de l’acte a càrrec de l’alcaldessa de Rubí, la senyora Ana M. Martínez, el senyor Sergi Busquets, vicepresident de Fòrum Cecot Rubí i el senyor Josep Prats, director i gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa.

10.20 a 11 h 
Ponència: Visió global sobre que és la Indústria 4.0 i a quina situació ens trobem actualment. A càrrec del senyor Magí Galindo, Coordinador de projectes de recerca i desenvolupament en l'àrea de Dispositius, Disseny i Enginyeria del Centre Tecnològic Leitat.

11 a 12 h
Taula rodona: Principals claus i reptes pel desenvolupament de la Indústria 4.0
Amb les empreses convidades:
· Continental, representada pel senyor Jordi Segura, Director de producció
· Wetron Automatización, representada pel senyor Roberto Alonso, Business Developer
· Dermofarm, representada pel senyor Joan Gòdia, Director d’operacions

12.00 a 12.15 h
Conclusions: Si hagués de fer un tuit...
 
12.15 a 12.20 h
Agraïments i tancament de l’acte a càrrec del regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local el senyor Rafael Güeto

12.20 a 13.00 h 
Catering - Networking

 

Inscripció gratuïta

 

Ho organitza

Amb la col·laboració de

 

 

Amb el suport de