L'alcaldessa, Ana María Martínez, ha presidit la cerimònia de lliurament de guardons, que ha tingut lloc a Rubí


El Teatre Municipal La Sala de Rubí ha acollit aquest dijous la cerimònia de lliurament dels Premis Cambra 2018. L'acte, que ha comptat amb una nodrida representació empresarial, així com del món econòmic, polític i institucional català, ha estat presidit per l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez. Després de la cerimònia de lliurament dels premis, s'ha celebrat un sopar relacional al Celler.

Els Premis Cambra són els guardons que atorga anualment la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa per reconèixer públicament les empreses i persones que més han contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic i social de la demarcació. En aquesta edició, un total de 15 empreses han estat guardonades. Entre elles, les rubinenques ECO-FRED RUBÍ SL -categoria "Iniciació a la Internacionalització"-, DERMOFARM SA -categoria "Trajectòria Internacional Consolidada"-, WETRON AUTOMATIZACIÓN SA -categoria "Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament"-, DRONES COMPANY -categoria "Empresa de Nova Creació"- i GRUPO B. BRAUN ESPAÑA -categoria "Iniciativa Empresarial"-. També ha estat reconegut l'empresari Antoni Bellido, fundador i president d'IMC Toys, que ha rebut el Premi Cambra al Lideratge Empresarial com a reconeixement a la seva trajectòria professional.

Els Premis Cambra 2018 s'han regit sota el lema "Ara, empresa", que posa en valor la contribució del col·lectiu empresarial a la construcció de la nova etapa que albira l'economia catalana, que entra en una fase de consolidació de la recuperació econòmica, al mateix temps que transmet la necessitat de potenciar la cohesió i la integritat del conjunt del sector productiu i consolidar el seu paper com a motor d'activitat econòmica, facilitador de la competitivitat i generador de major progrés.

L'alcaldessa Ana María Martínez, en la seva intervenció, ha destacat les potencialitats del sector industrial de Rubí: "Si Rubí s'ha erigit en els darrers anys en una potència industrial, ha estat gràcies a una aposta municipal decidida per un sector en el qual abans pocs creien, però al que ara tothom hi veu les seves potencialitats. Des de l'Ajuntament sempre hi hem cregut. Ara cal que resintonitzem sinergies amb la comarca i el conjunt de Catalunya perquè la indústria s'erigeixi en el timó de l'economia catalana dels pròxims anys".


Empreses participants en els Projectes OSE

Tres d'aquestes cinc empreses de Rubí guardonades amb els Premis Cambra 2018 han participat en més d'un dels Projectes de Millora de la Competitivitat Empresarial, impulsats per l'Oficina de Serveis a l'Empresa de l'Ajuntament de Rubí.

ECO-FRED RUBÍ ha participat des de 2012 en diversos Projectes de Millora de la Competitivitat Empresarial com són Iniciació a l'Exportació, Planifica Estratègicament la teva Empresa, Consolidació Internacional, Innovem a Rubí, Innovem a l'Empresa i Quadre de Comandament.

També l'empresa DERMOFARM ha participat en programes impulsats per l'Oficina de Serveis a l'Empresa com Xarxa Rubí Empresa o la creació de la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR).

Per la seva part, WETRON AUTOMATIZACIÓN ha participat en els projectes Consolidació Internacional, Xarxa Rubí Empresa i Quadre de Comandament.

 

L'edició 2018 dels Projectes de Millora de la Competitivitat Empresarial està en marxa. Si tens una empresa a Rubí i vols participar, omple el formulari que trobaràs aquí.