Ja es poden formalitzar les inscripcions per a les sessions, adreçades a persones emprenedores i empresàries


L'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE), a través de l'Escola d'Emprenedoria de Rubí (EDER), oferirà una desena d'accions formatives entre els mesos de setembre i desembre. Les sessions, programades conjuntament pels ajuntaments de Rubí i Sant Cugat amb el suport de la Diputació de Barcelona, s'adrecen a empreses i persones emprenedores.

La primera proposta que tindrà lloc serà la jornada d'internacionalització dedicada a l'eina INCOTERMS 2010, que es farà el 12 de setembre. Es tracta d'una acció dirigida a responsables i treballadors de departaments d'exportació, administració comercial i logística. A un públic similar s'adreça la jornada d'internacionalització que tindrà lloc el 20 de setembre, en aquest cas al voltant dels Mitjans de pagament internacional.

El calendari formatiu per als últims mesos de l'any també inclou el Rubiemprèn, que se celebrarà el 4 d'octubre sota el títol Altres vies de finançament per a la meva empresa. La gran cita anual de l'emprenedoria analitzarà les possibilitats de finançament alternatiu que existeixen per a un projecte empresarial o empresa, les claus per accedir-hi i les pautes per dissenyar les estratègies que fan possible aconseguir finançament fora de les vies tradicionals.

Les empreses que estiguin iniciant-se o consolidant-se en la internacionalització tindran una nova cita el 16 d'octubre amb la sessió Fonts d'informació per a una selecció de mercats a través d'internet.

El 25 d'octubre, la formació se centrarà en el petit comerç, a qui s'orientarà sobre la Gestió dels punts de venda. Establiments i pimes també podran beneficiar-se de la proposta Negocis locals: com atraure clients de proximitat per internet, que tindrà lloc el 6 de novembre, i de la jornada Posada al dia sobre aspectes comptables i fiscals del comerç, prevista per al 15 de novembre.

La jornada Rubindústria, una altra de les grans cites de l'any, arribarà el 29 de novembre. Enguany es presenta amb el títol Oportunitats de l'economia analítica per innovar a la indústria.

L'oferta formativa per a aquest 2018 es clourà al desembre amb una proposta ja clàssica adreçada a persones empresàries i gestors/es: Tancament fiscal i comptable 2018, a càrrec d'Enric Rius, assessor fiscal de Cecot.

Totes les sessions programades tindran lloc a la Masia de Can Serra, seu de l'Oficina de Serveis a les Empreses. Les inscripcions es poden fer a través del web www.rubiempresa.net, on també es poden consultar els continguts concrets de cadascuna de les formacions.