Les empreses amb seu operativa a Catalunya i entitats acreditades TECNIO poden presentar les sol·licituds fins al 2 d'agost


ACCIÓ, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya, ha obert una nova convocatòria del programa TECNIOspring PLUS. L'objectiu és promoure la incorporació de talent a les empreses per millorar la seva competitivitat, així com per a potenciar l'establiment d'aliances internacionals.

El programa TECNIOspring Plus d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100% per contractar personal d'R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO. Les empreses escollides podran desenvolupar durant dos anys un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talent d'R+D.

A més, podran participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres.

Com accedir-hi?

Per poder accedir a un investigador del Programa TECNIOspring Plus, has de preparar i enviar a ACCIÓ el teu projecte i la descripció del perfil d'investigador que necessites.

Envia un correu electrònic a l'adreça tecniospring.accio@gencat.cat amb tota aquesta informació en anglès:

· Tipus de col·laboració (incoming / outgoing+return)

· Nom i pàgina web de l'entitat o empresa

· Posició

· Persona de contacte i el seu correu electrònic

· Títol del projecte

· Sector d'activitat

· Document de descripció de la vacant


El programa s'emmarca dins de les Accions Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea i està alineat amb l'estratègia RIS3CAT, així com amb la Europe Strategy 2020.


Font: ACCIÓ