L'acte ha comptat amb la participació d'HP i Germans Boada


El dijous, 23 de novembre, ha tingut lloc a la Sala Fòrum de la Masia Can Serra la 2a Sessió Grupal de la Xarxa Rubí Empresa 2017 titulada 'Lideratge d'equips: el gran repte de les organitzacions'.

L'objectiu de l'acte ha estat conèixer experiències de lideratge de la mà d'empreses referents ubicades a Rubí i la comarca així com conèixer les claus per promoure equips innovadors, proactius i compromesos en el marc de les organitzacions.

La Sessió Grupal ha comptat amb les intervencions d'Eva Blanco, Public Affairs and Communications Manager d'HP, i Marc Ordeix, Director de Recursos Humans de Rubí-Germans Boada Grup, que han compartit amb les empreses de la Xarxa Rubí Empresa la seva visió de la innovació d'equips i el lideratge impulsant organitzacions amb una cultura empresarial altament diferenciada.

L'acte ha finalitzat amb un col·loqui, on les empreses participants han compartit reptes de futur i aspectes que estan treballant en el marc de les seves organitzacions.

El projecte Xarxa Rubí Empresa, impulsat per l'Oficina de Serveis a l'Empresa de l'Ajuntament de Rubí amb el suport de la Diputació de Barcelona, actualment compta amb 38 organitzacions i es troba en la seva 4a edició. Aquesta iniciativa plenament consolidada és valorada per les empreses per impulsar la innovació sostenible, la diferenciació i la col·laboració en clau de proximitat.

Com a novetat d'aquest any, a més de l'organització de dues Sessions Grupals dirigides a totes les empreses integrants de la Xarxa Rubí Empresa, s'han realitzat tres workshops temàtics sobre temes d'especial importància per a les empreses, com la transformació digital, la direcció de persones i la comunicació interna. En el marc d'aquestes trobades de treball s'han treballat estratègies, s'han analitzat eines i plans d'actuació per incorporar millores a les organitzacions participants. Per altra part, per potenciar la col·laboració de proximitat, s'han fomentat les trobades individualitzades per a la generació de sinergies entre empreses i grups de recerca universitaris.

A nivell individualitzat, les sis empreses que s'han incorporat a la present edició del projecte ja han rebut el seu pla estratègic a mida i estan rebent un acompanyament que inclou eines per implementar les actuacions triades en matèria de comunicació, innovació sostenible, impuls de les vendes a nous mercats o actuacions per al desenvolupament de polítiques de Recursos Humans innovadores.