El programa vol potenciar la competitivitat del teixit empresarial català així com establir aliances internacionals estratègiques


ACCIÓ, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya, ha obert la convocatòria 2017 del programa d'atracció de personal d'R+D experimentat TECNIOspring PLUS. La convocatòria estarà oberta fins al 14 de setembre de 2017.

El programa ofereix ajuts econòmics al 100% per a la contractació de personal d'R+D experimentat, de qualsevol nacionalitat, a empreses amb seu operativa a Catalunya i a entitats acreditades TECNIO. Els contractes tindran una durada de dos anys per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica.

TECNIOspring PLUS vol potenciar la competitivitat del teixit empresarial català així com establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres. Tanmateix, el programa ofereix als beneficiaris l'oportunitat de participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania.

El programa inclou dues modalitats:

· Modalitat d'entrada: incorporació de personal d'R+D a una empresa amb seu operativa a Catalunya o a una entitat TECNIO, durant dos anys.

· Modalitat de sortida + retorn: incorporació de personal d'R+D a centres tecnològics, universitats o departaments d'R+D d'empreses d'arreu del món durant el primer any, seguit d'una fase de retorn a una empresa amb seu operativa a Catalunya o a una entitat TECNIO durant el segon any.

Trobareu tota la informació de la convocatòria a www.tecniospring.eu. Per qualsevol dubte, contactar amb tecniospring.accio@gencat.cat.