Visualització de contingut web Visualització de contingut web
LinkedIn Twitter Facebook
JORNADA

Digital Twin per a la PIME, una aplicació de la digitalització de la indústria

 

Digital Twin per a la PIME, una aplicació de la digitalització de la indústria

Imatge: Cecot


Programa

La gradual introducció de la Internet de les Coses (IoT) està facilitant als fabricants l'opció de tenir informació, remotament, del comportament dels seus productes.

Aquesta oportunitat està comportant que el disseny dels seus productes hagi de contemplar la dualitat del disseny i l'operació a un temps. Aquest repte està provocant la revisió dels processos organitzatius interns, afectant des del SAT al disseny de les organitzacions fabricadores de productes connectats.

Per abordar aquest tema comptarem amb en Carlos Cosials que és IoT Sènior Business Consultanten Integral Innovation Experts. També és director del Màster en Big Data Science en UIC Barcelona i membre de l'ASEITEC com a vocal d'Indústria 4.0. Atresora 20 anys d'experiència en l'aplicació de les TIC en els àmbits de desenvolupament de producte, d'industrialització i logística i en l'àmbit de les startups.

Cafè - networking per gentilesa de MenuMenu


PLACES LIMITADES

L'organització es reserva el dret d'anul·lar les jornades formatives que no tinguin un mínim de participants.

Durant la sessió formativa es podran realitzar fotografies i/o gravacions audiovisuals. La inscripció a l'acte porta implícit el consentiment per poder publicar fotografies o documents videogràfics on la persona inscrita pot aparèixer.

Informació

OFICINA DE SERVEIS A L’EMPRESA (OSE) 
Tel. 
93 588 70 00 ext.1437
A/e: rubiempresa@ajrubi.cat /alv@ajrubi.cat
www.rubiempresa.net

Inscripció