Visualització de contingut web Visualització de contingut web
LinkedIn Twitter Facebook
JORNADA

De Trump al Brexit, Europa en la cruïlla

 

De Trump al Brexit, Europa en la cruïlla

Jornada 'De Trump al Brexit'


Programa

La fragilitat de la recuperació de l'economia global salta a la vista i els riscos per a l'evolució de les nostres empreses són evidents. Les taxes de creixement de les economies avançades són molt febles. Si a curt termini les perspectives econòmiques semblen favorables, a llarg termini en sorgeixen els dubtes.

Entrem en una era d'estancament secular i de recuperació econòmica mediocre? A l'anàlisi de l'actual conjuntura econòmica i de les perspectives que s’albiren es dedica aquesta conferència, que analitza la marxa de l'economia mundial, europea i espanyola.

Abordarem aquest tema amb el Sr. José Mª Gay de Liébana, acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Europea de Doctors, professor titular de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i doctor en Ciències Econòmiques i en Dret.


PLACES LIMITADES

L'organització es reserva el dret d'anul·lar les jornades formatives que no tinguin un mínim de participants.

Durant la sessió formativa es podran realitzar fotografies i/o gravacions audiovisuals. La inscripció a l'acte porta implícit el consentiment per poder publicar fotografies o documents videogràfics on la persona inscrita pot aparèixer.

Informació

OFICINA DE SERVEIS A L’EMPRESA (OSE) 
Tel. 93 588 70 00 ext.1437
A/e: formacio@rubiempresa.net
www.rubiempresa.net

Inscripció