Accés usuaris | Accés empreses | Registre usuaris | Registre empreses  
  Inici
  Contacte
  Email
 

 

Banner start up catalonia

 

 

Publicació d’ofertes – Intermediació laboral en línea.El servei d’inserció s’integra dins l’ Institut Municipal de Promoció Econòmica i Social (IMPES) a l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí, amb l’objectiu general de donar suport i ser punt de referència entre empreses i l’ administració local pel que fa a la intermediació laboral.

Aquest servei ocupacional s’encarrega de conciliar la recerca de feina de les persones usuàries i les necessitats de personal de les empreses col·laboradores.

La Borsa de Treball de l’IMPES (BTI) ha col·laborat amb més de 800 empreses de Rubí i la seva àrea d’influència, realitzant tasques d’intermediació laboral per a la recerca de perfils professionals adients.  

Amb la necessitat d’apropar el servei, mitjançant eines telemàtiques i oferir el millor servei per les nostres empreses i ciutadans, neix una borsa de treball en línea on les empreses podran, amb agilitat, fer registre i publicar, sense cap cost , ofertes de feina per rebre candidats interessats.

 

Enllaços:

www.impes.cat/borsadetreball

www.impes.cat/servei3.html